Ne postoji takva knjiga. Gorbash je to jurio onoliko, postoji samo Dragon Knight serijal sa slicnom pricom(valjda) to mi je Gorbash i ispricao. Prvi deo se zove The Dragon and The George i poslao sam ti je na mail.
Let your blows fall because faith is my shield and valor is my sword
A knight is sworn to valour His hearth know only virtue His blade defends the helpless His might upholds the weak His words speak only truth His wrath undoes the wicked
Pazi stvarno ima. Gorbashe, kako ne pogleda nikad na Amazonu, bem ti sunce. U svakom slucaju toga nigde na netu nasao nisam.
A knight is sworn to valour His hearth know only virtue His blade defends the helpless His might upholds the weak His words speak only truth His wrath undoes the wicked
Ma to ne postoji sto posto. Trebalo bi proveriti ali ne verujem. I na kraju krajeva to je japanski crtani sa japanskim scenaristima (barem zivim u toj iluziji).
Nego, kazes Dragon Knight? Ima jedan Hentai serial koji se tako zove lol.
Ne, ne, ne. Pogresno ste vi mene razumeli. Ja nisam rekao da ne postoji knjiga Flight of Dragons, nego sam samo rekao da doticna nema veze sa crtacem. Znaci, to je samo naucna, ako se tako moze nazvati, knjiga o zmajevima, sa crtezima i teorijama koje bi objasnile njihovo postojanje. Jedino sto crtac i knjiga imaju zajednicko je ono objasnjenje kako zmajevi lete. Mada, procitao sam i knjigu The Dragon and The George, ni ona nema neke preterane veze sa crtacem... Istina, neki likovi su isti, tj. izgled i ime, ali nemaju veze sa likovima iz crtaca. Tako da ne vredi potraga za knjigom po kojoj je napravljen crtac, te 2 knjige su samo sluzile kao skica, da kazem, da bi se napravio gorepomenuti... Za mene je knjiga bilo razocarenje, pogotovo sto glavni lik nije Piter Dikinson, naucnik, nego neki levi istoricar cija je devojka zavrsila u svetu zmajeva zbog neuspelog pokusaja astralne projekcije...