Tardis izdavacka kuca ima nekoliko zanimljivih izdanja pa da ne otvaram temu za svaku knjigu posebno, evo jedne jedinstvene
spisak izdanja:
1 Aleksandar Marković: Mrve pod kožom
2 Aleksandar Marković: Uroboros
3 Bela Hamvaš: Filozofija vina
4 Bela Hamvaš: Mađarski Hiperion
5 Bela Hamvaš: Oda XX veku
6 Bela Hamvaš: Put predaka i put bogova
7 Biljana Malešević: Prolaz
8 Boban Knežević: Otisak zveri u pepelu
9 Ilija Bakić: Filmovi
10 Ilija Bakić: Jesen Skupljača
11 Ilija Bakić: Nastaviće se...
12 Ljubomir Damnjanović: Malteški šišmiš
13 Ljubomir Damnjanović: Vi što maštate o sreći
14 Mirjana Detelić: Dorkasi
15 Miroljub Todorović: Svinja je odličan plivač i druge pesme
16 Neda Mandić-Spasojević: Čuvari severa
17 Radmilo Anđelković: Oko za drugi svet
18 Slobodan Škerović: Himera ili Borg
19 Zoran Jakšić: Kraljevi
20 Zoran Jakšić: Ministarstvo senki
od gore navedenih procitala sam sledece:
1 Aleksandar Marković: Mrve pod kožom - zbirka prica
* Avanture Belog Nosoroga: Ekstazi
* Pedeset prvi način da ostavite ljubavnika
* Besnilo
* Drvo koje jede zmajeve
* Gondvana
* Igra bez osmeha
* Izlazak Zemlje
* Jutro u životu građanina koji je pazio da ima cigarete
* Melanholija
* U našoj ulici nova zgrada
* Ovo je tvoj poslednji dan
* Susret na vrhu
* Treći svetski rat
* Big beng
* Editor teksta
Meni je ovaj autor poprilicno nepoznat ali to ne umanjuje njegov kvalitet. Price su raznovrsne i mozda neujednacene ali svakako ima dobrih. Najbolje su mi Avanture Belog Nosoroga, Drvo koje jede zmajeve i U nasoj ulici nova zgrada
12 Ljubomir Damnjanović: Malteški šišmiš - jel, srpski vampiri, ispricano na veoma komican i zanimljiv način kroz tri price. Likovi su raznorazni - povampireni Josip - glava porodice, Bogi a radnja je smestena od Srbije preko Istanbula do Francuske. E sad, nisu Damjanoviceve recenice bog zna kako valjda umetnicke ali su beskrajno zabavne. Preporuka
16 Neda Mandić-Spasojević: Čuvari severa - Bas tvrdi SF. Pa negde osnovna prica knjige jeste da postoje paralelni univerzumi a da su ucesnici isti i glavna akterka pokusava a odgonente srmt svog muža. Majh, nekako knjiga obiluje tehničkim detaljima, tako reci iz svake recenice izbija te stoga se i nisam snasla, i kako knjiga ima svega stotinjak strana nisam sigurna da mi je objasnila sve sto sam htela da znam ali posto se nesto nisam nacitala domaceg sf treba pokusati.
13 Ljubomir Damnjanović: Vi što maštate o sreći - upravo citam, mesavina epske fantastike, paralelne istorije i sf i bas se dobro zakuvalo. Izvestim kad zavrsim