od mnb u Pon Nov 24, 2008 11:27 pm
Drago mi je da ste zadovoljni prijemom knjiga. Ovo "ukutijacavanje" knjiga, koje je postalo popularno u zadnje vre,me podseca na stara dobra vremena kompleta knjiga. No, to je dobra ideja samo za limitiran tiraz, namenjen fanovima ( posto ce biti malcice skuplje, he he he ). Samo da bolje odradite od Carobne knjige i Lagijune, cija su resenja kutija uzasna. Recimo da ilustrator uradi poseban dizajn kutije koji nema veze sa naslovnicama koje je odradio. Pozdrav i njemu i prevoditeljici. Sto se Sandersona tice, malcice sam se oladio, jer sam konacno procitao kritiku druge knjige mog omiljenog kriticara, tako da cu ipak sacekati ELANTRIS. Valjda ste ovoliko pozrtvovani i na izdavanju naslova namenjenim jos mladjim uzrastima, onomad sam vas hvalio za izbortr koji nudite, pa nemoj da se opustite. Samo napred!
Luk ( Van Hansis ): To sto smo imali, bilo je tako kratko ali i tako dobro i nikada necu to zaboraviti...Ali ako ostanes sa mnom sva ce vrata biti zatvorena. A ako i budu otvorena, moja kolica nece moci da prodju kroz njih...
Noa ( Dzejk Silberman ): Da probam da ti objasnim u terminima koje ces razumeti: Snajder... you're full of it.