Sve se može kad se hoće. (ma koliko ja mrzeo tu poslovicu)
,ta narodna umotvorina uvijek mi ide na nerve kada imam priliku da je cujem tj. otkada sam student pred ispit cujem "Sve se moze kad' se hoce" ... 

High Duke je napisao:Lancana reakcije svega i svacega. Neki su prestali da dolaze iz nekih licnih razloga, neki zato sto zaista nemaju vremena, neki zato sto ih mrzi, neki zato sto su svi ovi pre njih prestali da budu aktivni, vecina se prebacila na FB i tamo se svakodnevno dopisuje...

duk je napisao:Ja posecujem...pa...kada se setim..nekada prodje i po vise meseci...nekada manje..uglavnom zbog obaveza koje su se znatno namnozile u odnosu na "ono vreme" pre par godina...vreme FRP-a na forumu, kada je sve vrvelo od ljudi![]()
A i dosta ljudi je otislo, jednostavno se izgubilo, ili su i oni neaktivni zbog obaveza.
... Pa,da...dosta ljudi je jednostavno isetalo sa foruma..hah...
Faldang je napisao:Iz iskustva mogu da kažem da je tako neuporedivo lakše pratiti forume. Svaki dan po 5 minuta, umesto par sati svakih par meseci. Što čovek duže odlaže vraćanje na neki forum, to mu je sve mrskija pomisao na isto.

DarkSerbianElf je napisao:Е па не знам, тужно је то.. Ево ја сам један од примера, некако сам заборавио форум на пар година![]()
![]()
Можда треба рекламе, размена банера ово-оно, не разумем се баш у тај сегмент. Свежа крв је битна.

Napushenko je napisao:Svakih godinu i pol po nekih sat, kao sad, sve sa impresijom da ću od sada ostati zauvjek.. i onda kliknem negdje drugo, i to bi bilo to..
ne znam, na drugim sajber mjestima "poznajem" ljude pa mi nekako nije mrsko i dopisivat se il štošta već, a ovako namćorast,
sve nešto osjećam da gubim vrijeme na ovom internetu a neam ga gdje pametno ni utrošit.
i što ja to pričam ?
ovaj, dobar je forum, stvarno dobar. i mislim da su svi članovi redom interesantni.
i et, ak vam ne smeta, eto mene malo vama.
hahaha
Napushenko je napisao:Zašto ime ?
Doduše, stvarno ne znam kako bi se neko mogao poistovjetit sa joffreyem al e, :p
litlle weenie :]
, medjutim nisam mogao Tyrion pa sam uzeo lika koji mrzi Tyriona, iako mi je Tyrion omiljeni lik iz pliv-a 

sada sam kao "odrstao" ^_^. A, ako cemo realno, sve su teme prezvakene i najvise ljudi postuje u "Apokalipsa danas"...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost