Emerson se dobro izvukao, i figurativno i doslovno...
Realu svaka čast, Raul je izgleda onaj stari igrač, što mi je mlooogo drago, Ruud zabija jer je možda i najbolji čisti strijelac na svijetu, a Robinho bar malo započinje da igra kao Ronaldinho. A s obzirom da se Ronaldinho u njegovim godinama još patio u PSG-u (iako jeste bio zvijezda SP02), to znači da će biti od njega igrač... sveukupno, vrlo dobar Real, koji još ima prostora za napredak. Ali najbitnija stvar od svega je ta da je Cappelo natjerao stoku da trči. Mislim da Raul nije trčao onoliko još otkad se takmičio s Mijatom i Šukerom za mjesto u timu. Mada, treba ovaj preporod Reala uzeti s dozom rezerve, jer je riječ o jednoj od rijetkih ekipa protiv koje i Real ima tonu motiva... neće ta želja postojati protiv Recreativa, ili Gimnastika... vidjećemo.
Barca, k'o što NothingMan kaže, je očajna što se efikasnosti tiče... Eidur je, koliko god on dobar s Čelzijem bio, ovdje ispadao smiješan... Messi je bio strava dobar, mada svi su malčice pogubljeni bez Etoa. Em što im je bio najefikasniji igrač, em što je bio sposoban da se non-stop rotira sa Zubom i Messijem. A Saviola je, jbg, fizički neadekvatan igrač za centarfora sa svojih metar i žilet... Al' uzdam se ja u Rijkaarda, naći će on već soluciju.
Enivej, najvažnija stvar od svega ovoga je to da su i jedni i drugi
igrali fudbal. Odlična tekma.
Pos'o. Kuća. Birtija.