Angela, haha.. I ja zalim sto je nije bilo vise. Steta sto nije ostala bar jednu celu sezonu. Mozda su se uplasili da ce serija postati komedija sa njom hahah.. Secate se kad se Andja onolika spandjala sa Rikom, onolicnim...
deedee, preporucujem da se serija odgleda nasamo, sem ukoliko se ne ustrucavas da zaplaces pred drugima
Ja sam je gledala sa deckom, ali on je navikao da cmizdrim svako malo... Mislim da je pravi dozivljaj ako seriju ispratis svakom emocijom koju osetis pri gledanju. Mada, to je samo moje misljenje. Drug i njegova devojka gledaju vec 3 meseca prvu sezonu i nit ih drzi, nit im je tuzna, nit su ih likovi kupili..
ali, oni su malo... cudni. Nisu neki emotivci.
Ovo sto ja sad repriziram nije opet cela sezona za nedelju dana, vec polako. Kad ih se uzelim, pogledam... Eto, od proslog posta iliti zadnjeg gledanja, nisam pogledala ni jednu. Mora da se uci
i gledaju nove stvari
Zanimljivo je sto sad (na drugo gledanje) obracam vise paznju na mnoge druge stvari u seriji, opustenije mi je da gledam, divim se glumi i fotografiji... Super mi je sto sad kapiram ponasanje odredjenih likova u odredjenjim situacijama, dok me ranije nerviralo. Ali posto znam sta ce se kasnije izdesavati, sve mi je drugacije i ima veceg smisla nego sto je imalo na prvo gledanje
The Universe is over. It's my job to put it all in order now, and lock the place behind me as I leave...