od hogar u Ned Feb 17, 2008 9:47 pm
I ja... i ja sam bio... doduše, koliko da odslušam poslednje četiri pesme, od kojih sam jednu potrošio da se probijem do podijuma (kroz milion ljudi, btw), jednu da dodjem do pića i jednu u bezuspešnom traženju Queen (ljub!)... Elem, krenuo je Cocaine i ja sam se primio momentalno, normalno i taman pomislih: al sviraju - svaka im čast, kad najaviše da će još samo jednu... a što i učiniše (osobito uspešno i emotivno, a posle saznadoh da je autorska) i ja se vratih traženju Queen (ljub!), a koju nadjoh uz Stratovu pomoć... Hoću reći, utiske o bendu ću drugi put, kad valjano odslušam svirku, čitaj kad ne bude snežna oluja , dva udesa i nekoliko automobila u jarkovima, na putu do Indžaje....
Hej masteru Stratmasteru, slušam, volim i poštujem blues, a i kako bi drugčuje kad imam godina khm, skoro koliko i rock and roll, a rokeri su ga pevali i poštovali... Po mom mišljenju, blues je poslednji crnački doprinos muzici (suštinski) i ja sam dugo tražio (i navijao) za beli bluz kao što ti kažeš... braću Allmane preferiram i posedujem taj dvd... Ima tu nešto, plus je očigledno da je svaki snimak koncerta blues-a bolji od studijskog zvuka sa CD-a, o live da ne pričamo...
Slažem se sa masterom ANPU-om, hrabrost je to sa vaše strane, jer vi jeste tako mladi...
I nemoj tu da se prenemažeš zbog mesta za svirku i zbog para... uostalom, spakuj to u blues...hehe...
Hvala za divno veče....Pozdrav Indžajancima...
A Siren from the deep came to me,
Sang my name, my longing...