Ja se sećam svega toga. Upozorenje, spojlujem!
Terrible shotku si našao u bazi Rejdera, u podrumu gde je kafana, tamo je zavučen neki lik koji prodaje oružja i ostalo. Tu ima i jedan bobblehead, inače.
Ona guska nije bila riba tom Rolandu, već se ovaj palio na nju. Mene je pitao nešto tipa da ja uradim nešto i da kažem da je on to uradio, kako bi se ona popalila na njega.
Valjda da nuka kolu kvantum što skupim dam njemu pa da je on impresionira time, nešto u tom stilu. Znao sam da on ima taj unikatni pištoljčić, al' mi žao bilo da ga ubijam zbog njega, iako je lik totalni debil. Ionako ne preferiram blisku borbu i oružje za istu. Da je imao onaj unikatni "blackhawk" magnum .44 (koji je inače na neku foru opasniji od snajpera), ubio bih ga na licu mesta, bez imalo griže savesti.
A i ja sam zapao u taj gradić pun deathclawsa i nisam našao nuka kolu kvantum. Znači, ni tu jednu. Još sam upao u neku zamku i pao dole u kanalizaciju pa se tamo jurcao s tim prokletinjama prokletim. A znaš gde su te nuka kole? Kamion nije ni stigao u grad iz opravdanih razloga, zadesio ga folaut. Malo je izvan grada, na glavnom putu koji vodi u njega (ali severoistočnom, mislim), i tamo imaš 10ak nuka koli kvantum.
Što se oružja tiče, meni samo žao što nisam odma' prešao The Pitt. Tamo možeš izvući AK sa prigušivačem, što se izvanredno uklapa u moj stil, a na kraju dobiješ i pristup mašini koja pravi metke. Znači, sva ona sranja od metaka koje skupiš i koje ne koristiš, a to su meni bili uglavnom meci od 5mm za "minigun" (ne preferiram ni teško naoružanje) možeš iskoristiti za pravljenje metaka kojih nikad nema dovoljno, tj kalibar .308 i .44