Bice pet delova, shvatila je da ne moze da zavrsi sa tri knjige, ili hoce da uzme vise para.
Let your blows fall because faith is my shield and valor is my sword
A knight is sworn to valour His hearth know only virtue His blade defends the helpless His might upholds the weak His words speak only truth His wrath undoes the wicked
Evo procitah prvi deo Tvrdjave, i krenuo sam s drugim. Mnogo mi se dopala knjiga, dosta drugacija od fantastike koju sam citao u poslednje vreme. Surovo i hladno podneblje..surovi ljudi, borbe, intrige.. ima dosta zanimljivih likova, a pored onih glavnih, jako su mi interesantni Kroup i Rajna Blekhel. Narocito mi se svidelo poglavlje kada Raif dolazi kod Sakatih ljudi.. Sta je sa Macem c.l.? Odavno najavljen, jos ga nema. Hoce li biti podeljen u dve knjige? Uzgred u NS je sajam knjiga, ali sam ponudom razocaran. Nema nista novo od fantastike, a i popust je minimalan.
Ja sad opet citam pecinu crnog leda.Meni se bas svidja nije mi nekako kao obicna fantastika.Bas su fino odradjena ona lukavstva na pocetku,psiholoski.A od likova mi se svidja Vajlo,Efi,Raif,Adi,Lok..
Vrbacima tasarinana sam hodao u prolece Ah!izgled i miris proleca u Nan-tasarionu! i rekao sam da je to dobro. Lutao sam leti hrastovim sumama Osirijanda. Ah!svetlost i muzika u tom letu kraj Sedam reka Osira! i mislio sam da je to najbolje. Bukvama Neldoretan dosao sam u jesen. Ah!zlato i crvenilo i uzdasi lisca u jesen u Taur-na-neldoru!
Ja ponovo pročitao Pećinu crnog leda. Uprkos nekim problemima sa prevodom, i dalje je to sjajna knjiga. Žena fantastično piše. Meni je ona u rangu Džordana, Martina, Mač senki mi je jedan od najboljih serijala epske fantastike. Uzgred, čuo sam da je u svetu izašla četvrta knjiga- Osmatrač mrtvih. Ima li iko info kada bi se mogla pojaviti kod nas ?
Daj, nemoj zezati, neće završiti serijal, a već su izdali tri knjige ? Ima da im napravim gadan protest ispred sedišta, Đenova će biti mala maca za ovo
jbg,svideo mi se baš serijal a i pokupaovao knigice. kao da si kupio slagalicu od 1000 dela slažeš i vidiš da ti hvale jedno 50 puzli i to baš onih ključnih.blah
Vrbacima tasarinana sam hodao u prolece Ah!izgled i miris proleca u Nan-tasarionu! i rekao sam da je to dobro. Lutao sam leti hrastovim sumama Osirijanda. Ah!svetlost i muzika u tom letu kraj Sedam reka Osira! i mislio sam da je to najbolje. Bukvama Neldoretan dosao sam u jesen. Ah!zlato i crvenilo i uzdasi lisca u jesen u Taur-na-neldoru!
Da li ce nove knjige biti prikvel ili nastavak? Vise bih volela da bude nastavak, procitala sam sve tri knjige za redom i ostala sam sa gomilom neresenih pitanja, sta se desilo s ovim, s onom i sl. prosto mi je ostala nedorecena i sve nisam verovala da je sa tom trecom knjigom nameravala da zavrsi serijal sto je negde i umanjilo moju ocenu, ali dobro stivo za vikend
Alnari nece ovo da nastavi?Da li su oni normalni?Citao sam ovo,super mi je bilo,mada sam se povremeno zestoko smarao,ali sta sad.A ja jos mislio da Dzounsova nije jos napisala 4 deo...Ako je istina za Alnari,razocarali su samo tako.
Prvo su izjavili da nece izdavati dalje serijal, a onda su rekli da je ta izjava bila greska i da ce ipak da izdaju valjda na prolece.
Let your blows fall because faith is my shield and valor is my sword
A knight is sworn to valour His hearth know only virtue His blade defends the helpless His might upholds the weak His words speak only truth His wrath undoes the wicked