@Drakus E kad spomenu Legend of the Seeker znaš ko bi još bio extra lik za Birgitu-ona riba što glumi Mord Sith Caru,plavokosa,predobro izgleda a imali smo prilike u seriji da je vidimo sa pletenicom,predobra glumica za Birgitu.
@Lolčina-Džoni je savršen lik za Asmodeana,em liče em će i te kako umeti da odglumi Asmodeanov jad i kukanje.Uuuu Megan Fox kao Lanfear,ne bi bilo Loše,mada malo je premlada,treba nam neko ko je dovoljno zreo ali ne i mator,neka žena u tridesetim.
Setio sam se još jedne dobre uloge,Halle Berry kao Semirhage.Bilo bi interesantno videti je u ulozi sadiste.
U početku sam bio da Angelina Jolie glumi Lanfear,ali je mnogo omatorila izgubila je sav onaj wow izgled iz Tomb Raider-a,a nisam u skorije gledao like Monike,al mi je pala ona na pamet,jako sexipilna.A uz novu tehnologiju što omogućava da matorci izgledaju ko mladi,mogla bi da glumi,pod uslovom da ne umre do kraja serijala
Nekako mi pada na pamet da bi Hugh jackman mogao da glumi Lana (žene bi trčale u bioskop samo zbog njega)
A onaj klinjus tajlor lautner bi bio dobra izbor ua Narišmu
Johnathan Rhys Meyers kao Rahvin,Logan ili Taim
Megan Fox kao Berelain uuuuuuuuuuuuu