Cico, tip kida
. Skyrim džipsi stajl.
Nek mi neko izbriše Skajrim, preklinjem vas. Ode moj život i zdravlje u tri lepe materine. Igram Nordicu, nivo 35, kombinujem destruction, one handed i tu i tamo archery. Sneak mi je dosta visok. Napravila sam je da manje više liči na mene, sa sve pajserom od nosa i crvenilom po faci
:
Imam problem sa moralom. Strašno ne volim da kradem od nevinih ljudi i da ih ubijam ili da pravim nemoralne izbore, a igra je tako napravljena da ti se često više isplati da budeš nemoralan - da je bolje priključiti se dark brotherhoodu nego uništiti ih, da je korisno biti glavni u esnafu lopova, da je bolje popraviti Azurinu zvezdu tako da ima svojstva black soul gema i slično.
Pošto sam se nazavršavala milion zadataka imam jedno tuce prilika za ženidbu/udadbu. Svejedno mi je kog će pola da bude partner mom liku. Idem samo na najveću korist. Računam da je čak bolje uzeti ženu jer kuvaju, a ako hoću besplatne treninge od muškaraca dovoljno je da ih uzmem za pratioce.
Koji je vama najkorisniji pratilac? I dalje se najviše uzdam u mog tenkića Lidiju. Jeste da je pasivno agresivna i da mi se ulizuje kad mi nije pratilac (Honour to you my Thane bla bla bla), ali bar je pouzdana. Jedino što ima naviku da mi uleće u liniju vatre. Aela The Huntress je no noncence kind of gal, ne blebeće previše i preferira luk i strelu, tako da je ređe slučajno ubijem, a jako je efikasna je kad joj nabaciš circlet of archery. Vilkas je bagovit (ili je to Farkas) i zato me nervira. Nekad kad mu je zdravlje loše uzme pa puzi kao neki raspali zombi sve dok ga razvalim unrelenting force shoutom. Mislim da ću da probam za promenu da vodam sa sobom nekog maga.