barsa je zestoko ostecena protiv osasune, ali sta da kazem, a taste of their own medicine (da ne kazem lekicja
). ligu su svakako definitivno izgubili, i slazem se da je zasicenje u pitanju, ali ostaje potpuno nejasno sta je gvardiola mislio drzeci najbolje igrace na klupi u subotu. mesi jeste fenomenalan igrac, ali definitivno nije to to bez cjavija i inijeste...ne uspeva da cini cuda i da svoj maksimum.
ostaje im liga sampiona (kup kralja ce uzeti sigurno), ali nadam se da ce tu izduvati, vise da ne bi bili prvi tim koji brani titulu, nego sto bi mi bilo zao da osvoje jos jedan trofej...a bilo bi mi, svejedno
bice zanimljivija sledeca sezona, jer ce opet imati motivaciju da se vrate i skinu real sa trona.
sto se tice reala, odbrana i prekidi i dalje jezivi, to u spaniji moze da prodje, ali...u sustini, uvek mogu da daju gol vise od bilo kog tima, osim barselone. za sada. i neki igraci mi se sve manje svidjaju, konkretno ramos. od pepea jos i mozes ocekivati da bude mesar, ali momak za koga je maldini izjavio da u njemu vidi svog pravog naslednika, da se onako ponasa...bruka. ja bih ga kao trener suspendovao na nekoliko utakmica, ali jbg, murinjo je to...