Kod kuce imam dva sijamska komada... Jednu matoru macu od 13 godina (koja jos uvek ima "kruzni stampedo kroz stan" napade), i njenu dve godine mladju cerku. Matora se zove Cucuk Stana, sto se vremenom pretvorilo u Cjucji, pa to u Cjucja, i na kraju Tuta. Cerka joj se jednostavno zove Maza (ali se uglavnom odaziva na krekere

).
@ Namo*Mandos
Ne baljezgaj

Zapravo, macke bi nas pojele isto koliko i psi. To sto "sedi, lezi, seni" kod njih ne pije vodu, ne znaci da su krvolocne zlice... A sto se tice alergija tvojih drugova, njima moze da pomogne SAMO MACKA.

Moja sestra od strica je isto alergicna, ali posto ona zivi u naprednijoj drzavi, lekar joj je prepisao "novi lek". Treba sa vremena na vreme da se izlaze macijim dlakama. Od tad, svaki put kad dodje ovde, k'o psiho skuplja Tutine i Mazine dlake.

To sve treba da stavi na gomilicu, pa u kesicu, i onda kad ode kod lekara sledeci put radi nesto sa tim, ne znam tacno sta. Ono sto je mene najvise iznenadilo je to sto to zapravo PALI! Njoj je vidno bolje, i cinjenica je da je prosli put znatno duze ostala u mom stanu, i mazila Tutu a da nije odmah pocela da se gusi...

Eto.
@ Daemon Blackfyre
Mislila sam da sam jedina koja ima sijamke koje nisu zrikave...

Macak je stvarno najlepsi primerak sijamca koji sam videla. Ako je verovati slikama...

Neobican je, dosta je svetliji nego sto je to obicaj kod muzjaka. Bombona
Tuta

Maza (demon iz pakla

)