Nije se komentar odnosio samo na tebe, mene fascinira ljudska potreba da uvek kritikuje sve što nije po njegovoj meri uz to tvrdeći da se bori za različitost.
Ja na to gledam kao na tzv. laku literaturu, većina mi ne leži, ne dopada mi se, degradira književnost, retko kad pročitam nešto iz te kategorije (čik lit, lad lit...), ali mi ni na kraj pameti nije da kritikujem nekoga zato što to radi, sve dok ne čita meni na sav glas

I majspejs i fejsbuk su trenutno aktuelni jer pružaju mnogo. E to mnogo moraš i da platiš. Sticajem okolnosti, ja to plaćam gubljenjem noćnog slobodnog vremena, po npr. dva sata, izuzetno neki drugi dnevni termin (u koje ulete i ovaj forum, razmena mejlova, informisanje o raznim stvarima...). Neki ljudi to plaćaju polovinom svog "socijalnog" vremena. Njihov problem! Njihov gubitak. Teško ćeš ti sklopiti virtualno prijateljstvo nemaš li nijedno stvarno, ali to je nebitno. Svodi se na to da je pravo pojedinca da se ujebe ako hoće, sve dok mene ne tera na to i ne vidim zašto bih (osim u slučaju aš bliskih prijatelja koji ozbiljno tonu) ja imala ikakvo pravo da se u to mešam.
A za dve, tri, pet godina će doći nešto drugo na mesto fejsbuka, novije, interesantnije...