Pošto je naša država mnogo zajebana, pa se "razračunala" (tj. uhapsila neke nebitne likove ili uklonila konkurenciju svojim pulenima) sa svim ozbiljnim (narko, duvanska, carinska...) i manje ozbiljnim (drumska, prosvetna...) "mafijama", sad se spominju mafije koje kao da su ispale iz Monti Pajton skeča. Ili Maratonaca. Letos smo imali paradajz kartel, a sada su aktuelni mlekari. I to je ove sedmice (bar se meni tako čini) situacija eskalirala. U Tempu već danima nemaju ni kap mleka, a u sitnijim, komšijskim prodavnicama se belo zlato prodaje ispod pulta (najntin najnti madafakin tri). Neki su čak počeli da prodaju uvozno mleko iz Nemačke koliko sam primetio. Istovremeno rafovi su puni jogurta, pavlake, kiselog mleka, kajmaka, putera, kefira, surutke i 666 varijanti sireva. Dakle banda se ne trudi ni da prikrije kako zajebava narod. Ono što me zanima, pošto ne pratim medije trenutno, je ko je odgovoran za ovo? Osim onog govneta od ministra, Milosavljevića, taj se sigurno ugradio u prevaru, zalizao kosu Miškovićevim fekalijama i slaže neka retardirana objašnjenja za kamere. I zašto niko nije u prdekani zbog ovoga? U stvari pretpostavljam da je odgovor na oba pitanja "Mišković", s obzirom da vlastodršci kolektivno postaju Mizaru majmuni kad je on u pitanju. Taman sam lepo pročistio auru od naše dnevne politike (drugačiju i nemamo), a sad opet imam želju da, iako nisam nasilan čovek, sašijem nekog od ovih ekonomskih magova u facu (živeo NH Dejan Stojadinović!).
And now that it's out of my system...