Joj, vidim ja da cju robijati PJ-a. Zaklinjao sam se josh za vreme Dve kule i onog "we dance with hairy little womeeeeeeen" al sad cju fakat popizdeti.
SHTA JE BRE OVO?
Jel mozhda dao Dzhonu Votersu LSD-ja i reko mu da cje praviti film o Snijeguljici i 7 patuljaka?
Svi su van proporcija, shto nije razmishljao ako vecj predstavlja problem.
Nije kao da mu trebaju uzhasno karakterni glumci, a garant ima kakvih biftek-manchkina od metar shezdeset koji mogu bar donekle da zadovolje proporcije.
Ovako cjemo dobiti sledecje:
Torin ili Tor-tor-toririn, lover of the Russian queen, they put a poison into his wiiiine.
Bal(esl)in Ilsen sa opasachem oko kolena.
Dvalin - Dzhefri Tambor sa alopecijom, psorijazom te kakvom gorom kozhnom boleshcju.
Oin Baticj i Gloin su ajd, pomozi bozhe.
Fili - Shejn Mekgauen jebao Legolasa pa sad dete pozira sa random komadom gelera u ruci.
Kili - Jebiga nisam proshao kao Bard ili vilenjak pa cju se mrshtim sa falusoidnim komadom gelera u ruci. Uopshte ne izgledam kao patuljak, jer sam baja, ali jebote kako se lepo mrshtim.
Bifur -

Bofor - Puno volim Nejzbita, ali jebiga... shta je ovo? Kloshar sa krampom?
Bombur - Kajzer Franc Jozef je ochigledno upao u kazan sa failom kad je bio beba. Otud mozhda ova kutlacha.
Nori, Dori i Ori - Fuckin christ...

Dina, take yer worst.

P.S.
1. Hm, zapravo mi se svidja kako izgleda Ori, ali to nije bitno s'obzirom da je i tako u knjizi bio filler, u filmu cje biti comic relief.
2. Da ne greshim dushu, mozhda cje u pokretu na platnu biti kakav saving grace, ali fotke su horor.
"Willing is not enough, we must do. Knowing is not enough, we must apply."
"I don't like jellyfish, they're not a fish, they're just a blob
They don't have eyes, fins or scales, like a cod
They float about stingin' people in the seas
An' no one eats jellyfish with chips and mushy peas.
Get rid of them!"