pazi, promene, vradzbine, artefakte i bica mozes da UVEDES (iz ruke na sto) samo u tvom potezu. A kada su uvedene, njihove osobine mozes bilo kada, jer su te osobine iznenadjenja.
Kada magijom kao sto je "razumno Objasnjenje" (izgovoreno sa maksimalnim gadjenjem

) maznes necije bice, ti ga ne placas, to je uradio toj naivni protivnik. Boja ostaje takva kakva je, samo pazi ad se ne zeznes kao moj drug, koji je kada sam ja uveo Moranu (ima snagu/izdrzljivost koliko ja crnih izvora, ovog puta 80/80), i on je sav srecan oteo, mogao je da se slika, jer on nije imao ni jedan crni izvor, tako da mu je imala 0/0.
Doduse, pre toga mi se bio naje*** svega po spisku, kada je igrao mozdani udar, znaci ja bacio pola spila, odigrao Crnu alu (broj bica u svim odlagalistima bio 17, znaci imala je 170/170!), i on mi je oteo...
evo i ja da pitam nesto :kada neka karta kaze da dodam broj mana "U svoje izvoriste" (npr poebne "Izvoriste" karte, neke magije bica itd), da li to znaci da su mane tako stecene kumulativne, ili morasm odmah da ih iskoristim, ili su bacene?
Inace, sada sam napravio jak crno/crveni spil, jedva cekam da ga oprobam...