Pa nije nista privlacno, bar ne meni. Jednostavno mi koji igramo preko 5,6 godina hocemo da vidimo dokle ce sve da ide i iz tog razloga igramo. Igra je toliko promenjena da kad bi se sad neki stari igrac vratio ne bi znao gde se nalazi. F2P ce postati verovatno na kraju al to se nece desiti u skorije vreme. Po mom misljenju ovo je najbolji trejler do sad. Imaju sansu puno toga da poprave mada ja iskreno sam jako skeptican po tom pitanju. Igram zbog jos jednog razloga, ne dajem ja pare iz sopstvenog dzepa. Skida mi se Guild Wars 2 i to cu da pikam sa ortacima. A sto se tice MoPa igracu verovatno prvih par meseci dok sa guildom ne pobijem sve sto se moze pobiti

a mozda uzmemo i koji realm first. A sto proklinjes dan kad si video prvi trajler za vanilu?

Nisi valjda jedan od onih koje je wow skroz sjebao,fax,ribe itd

DD
"...Ako mozes da sanjaris a da snovi ne ovladaju tobom, ako mozes da mastas a da ti mastanje ne bude cilj... Ako mozes da ispunis jedan nezaboravni minut sadrzajem koji traje sezdeset sekundi-tvoja je zemlja i sve na njoj,i, iznad svega,bices covek,sine moj!"