A zbog cega vi poceste raspravu o zenama uopste? Nema svrhe, to su haoticnija stvorenje od samog Haosa.
Prica kaze sledece(verovatno znate vic, ali nema veze, prikladan je situaciji i stepenu mamurluka od Medovache):
Umire mnogo dobar covek, nista nije zgresio celog zivota, ma ko iz Biblije(ili Kurana ili sta vas vec zanima) da si ga izvadio. I pred smrt javi mu se Bog:"Posto si bio tako dobar celog zivota, a nisi dobio nikakvu nagradu za to, reci mi jednu zelju, ispunicu ti je". I covek kaze:"Boze, hocu na Havaje, uvek sam zeleo tamo da idem, ali nisam imao para, a i da sam imao ne mogu da putujem brodom, plasim se i cim stanem, makar i na camac, dobijem morsku bolest, a ne mogu ni avionom, plasim se i toga. Nego ajde ti meni napravi most do Havaja, da ja lepo odem kolima". Bog:"Auuu, a da nisi malo preterao, jesam ja mocan, ali previse je to, to je ogroman inzenjerski i gradjevinski poduhvat, poremetio bi zivot na Zemlji, ne moze to tako, ajde nesto drugo." Covek:"Dobro, zelim da razumem zene." Bog:"Negoooo, oces dve, cetiri ili 8 traka na onom mostu?"
@Kordos: Ajde ajde, anatomija je to, svako na medicini mora bar jednom da padne anatomiju, drugacije ne bi bila najtezi ispit.
Blues svirka? Jeste li svirali "Sweet home Chicago", ko ne napravi obradu toga nije (b)luzer

Salim se. Volem ja blues, dobar je, zapravo odlican, al' ponekad stvarno dosadan, nezavisno od izvodjaca, blues ume da smori(osim one koji ga bas mnogo vole). Sam ga jos uvek nisam pustio, ali jedan ortak me stalno truje time i moram priznati da mi cesto prija. A ako stvarno ocekujes da sviranjem bluza privuces siri auditorijum nisi normalan(welcome to the club

), to se nikad nije desilo(osim ako si Muddy Waters ili neko od slicnih crnja) i nikad se i nece desiti(bar u Srbiji, mada verovatno ni napolju).