krcka sljunak.. napad Shelobinih potomaka je u toku... ja opet izvlacim mac i sijecem mnoge noge dlakave i ljigave... sluz se razvlaci po nama.... borite se svi!!!!! mina pjevaj djevojko nen magija! kordos vadi mac iz korica... za krcmu za ponija za sve u krcmi dolazim... mac plese pjeva ognjem sijeva gore rane koje pravi sa mnom plese smrti pjeva a zvjerskim se mesom hrani
Poslednji put menjao Surd dana Pet Feb 15, 2008 11:20 pm, izmenjena samo jedanput
Stezem drsku svog dugog maca...vadim mac iz korica,secem po sluzi,bodem u meso...mnogo ih je...necemo izdrzati...jos jedan...PAZI MINA....bacam svoj mac i on plese kroz vazduh...pauk pada mrtav...shvatam da sam goloruk...boricu se i rukama dokle god budem mogao...Surde, pazi...jedan pauk krenuo je ka Surdu preko kamenog zida hodnika...ustremio se direktno na njega
Pokret moga dlana i Surd je ponovo bezbedan...Tugovanka se čuje sve glasnije i guši zvuke borbe... Nemoguće je da ne čujete! Ova pesma... Ove suze... Ovo je tugovanka koju je neko spevao za nas!
~*~ Snovi teško umiru i za njih se držimo i onda kada se pretvore u pepeo~*~
okrecem se i nabadam na sijecivo ogromno sluzavo stvorenje... hvala ti nen... kordos sijece macem kao kosac u ljeto sto travu mirisnu kosi mina pjeva i pauci padaju u trans...tugovanka odzvanja tunelima ali ne! ne predajem vas u kandze ovi zlih zvijeri... prilika za bjekstvo... idemo!!! sluzavo je svuda po nama i oko nas... borba je bila neizvjesna... svuda je krv... nen je na izmaku snage... kordos je umoran i drzi se uz nas... mina pjeva...
napokon izlazimo izranjavani iz dubina planine... nen nema snage da nas sada lijeci.. trpimo svi bol i umor.... selo bri je pred nama...
hmmmm... da li pominjati uopste u krcmi ovo ili samo da banemo kao da nista nije bilo?
Dok vadim mac iz mrtvog tela...shvatam da je Nen u pravu i cujem reci: svaka dusa sto hodnikom luta svesno ide ka kraju puta 4 duse dolaze k meni ka smrti idu,zivote-uveni
Pravižemo se da ništa nije bilo... Ionako nam niko ne bi verovao... A ako pitaju zašto smo ovako umorni... Ovako nikakvi... Rećićemo da smo popili malo više ha! Čim imam snage da se smejem imaću i snage da vas lečim... Hajde ovamo jedno po jedno!
~*~ Snovi teško umiru i za njih se držimo i onda kada se pretvore u pepeo~*~
dolazimo pred krcmu...nen nas je izlijecila... skupo smo platili nase odgovore kod mudrog starca... stalski momci izlaze i uzimaju ulare nasih konja... vode sirote i isprepadane zivotinje u stalu... mi ulazimo u krcmu... nasa odjeca je sluzava i krvava... gosti krcme nas gledaju u cudu... mi skupa sjedamo za sto i gledamo se... nakon tri sekunde pocinjemo da se smijemo... kordos.. ove dvije dame su vrh... one su od sada nase saputnice .... konobar ODMAH! odje da si donio 4 litra vina... i to sa osmjehom!!!!
Zaista opasne...Nen,da li si primetila...moj konj vise ne prdi u tvom prisustvu!!! Surde,reci...da li nam je Markael pravio problem???Daj tu medovachu ovamo...