A, pa na cekanje smo navikli Nostradamuse. Evo sizim kad ce Martin vise da napise taj nastavak..ako ne bude bar za 10+ posle toliko cekanja
poslacu mu jedno pretece pismo

. Problem je sto su danas knjige sa puno nastavaka, i velike pauze izmedju nastavaka. Pritisak profita ( ovo ima prodju, da napisem sto vise knjiga bice vise para ), izdavaca, pa i javnosti koja hoce jos knjiga, uzrokuju gomilu nastavaka u dugom vremenskom periodu, uz cest pad kvaliteta. Laguna ako nastavi ovim tempom izdavati knjige Tocka Vremena, plus sto svaku podeli na dva dela, zavrsice izdavanje serijala za jedno tri-cetiri godine. Bog te, skoro citava decenija prodje, dok izdaju kompletan serijal!
Udaljih se od teme. Odlucio sam ipak da kupim danas Tvrdjavu sivog leda ( jer je i nje sve manje u knjizarama, da mi se ne bi desilo sto i sa prvom, da nestane ). A prva kad izdaju. Trebace mi pomoc od vas koji ste procitali Pecinu crnog leda, da mi ukratko ispricate sadrzaj, likove i vezu izmedju njih. Ne mora previse detaljno, cisto onoliko koliko treba da se mogu ukljuciti u citanje od druge knjige.