Dosta dugo nisam dolazio na forum, i moram da kažem da su me komentari baš obradovali. Stvarno čoveku prija kada vidi da ljudi cene uložen trud. Mislim, jeste, da se ne lažemo, knjige se izdaju zbog para, ali ima i nečega u tome kada se posao odradi ljudski, i kada su čitaoci zadovoljni kupljenom knjigom.
To Walker: Korice i ilustracije je radio 'naš čovek', Dejan Mandić - što se kaže 'namenski' samo za naše izdanje C.Č. On će raditi opremu i za ostale delove, kada dođu na red. (2. deo izlazi idealno za sajam, realno za Novu godinu). Što se M tiče - nisi ćorav, mnogi ne provale odmah - ali je to i bio cilj - da naše knjige budu po nečemu različite, ali i da 'to nešto' ne bode oči.
Nego, kad sam već ovde, da istrolujem svoj topik: Kažete ljudi da čitate dosta na engleskom, sa ekrana - ima li nečeg novog u svetu epske i naučne fantastike što bi vredelo raditi? Ne mislim na ova izvikana imena, za koja su svi čuli, već nešto što se još ni u svetu nije pročulo. Ja pratim tu oblast koliko-toliko, i imam nekoliko ideja, ali bih voleo da čujem šta pravi fanovi misle. Može i na PP.