Perine uhvatili smo te na delu, znaci ipak si citao Sumrak

.
Verovatno pod uticajem nekog zenskog celjadeta.
Elem, film je ocajan, koliko znam neke bitne scene iz knjige su izbacili ili preinacili u filmu.
Sto se tice tih zapleta, mislim da ce biti sve losiji, jer sad ide ona klasika, serijal postize veliki uspeh, a onda je
zov zelenih novcanica sve jaci, i sve je jaci pritisak da se serijal oteze u beskraj, a onda logicno i zapleti postaju sve
besmisleniji.
No meni je jedna recenica zapala za oko, nesto je glavna junakinja rekla uradila sam prvo domaci, pa..
Eh, druzi se sa vampirima, ali ne zapostavlja skolske obaveze.
Ako, i treba. Skola uvek na prvom mestu

.
No, malo onostranog, vampiri, devojka koja se ne snalazi u ljudskom svetu, ljubav i emocije, upakovani na
zabavan i zanimljiv nacin, uspeli su da osvoje milione citaoca. Znaci da su ljudi zavoleli te likove, uspela je autorka
da osvoji publiku. Mislim da su film GP, serijal o Hariju Poteru, Sumrak, globalni fenomeni koji su prilicno i kod
nas zainteresovali ljude za fantasticno. Mislim da nama fali jedan veliki domaci uspeh, neki film ili knjiga
koji bi imali veliki tiraz, desetak, stotinu hiljada...jer nista ne vuce napred kao uspeh. Gledam u knjizari, Skrobonjin
Od sapata do vriska, jedan od nasih najacih pisaca horora, tiraz 500 celih primeraka! Katastrofa.
Izdanja Fantasticne Biblioteke, ljudi koji pisu decenijama, tiraz 2000...