Posle pet prelaska sopstvenog života, valja ga malo zabiberiti. Neke stvari mi tako idu na đoku od kvestova da nisam hteo da ih prelazim, dojadilo mi. Recimo ono za Moiru, kad stavljaš aparaturu u Mirelurkova jaja a ne smeš da ih ubiješ. A mod mi je izmenio šunjanje, ne znam kako, još sam i samo drugi level i praktično nemam sposobnosti, pa je nemoguće prošunjati se ni sa stealth boyom, osim ako ne koračaš lagano, a onda se zakašlješ u nedostatku vode (vreme da se popije malo), ili počneš da zevaš, i onda te otkriju...

Smorio sam se i
`tgm. Sad mi malo krivo.
Wanderer's pack, jel to "Fate of Wanderer"? Pa tu ima sve i svašta novo... interesantno.
E da, DLCovi za New Vegas: ništa posebno. Honest Hearts sam prešao za pola popodneva efektivno. Dead Money je težak, da ne smaram sad kako sam propatio u onom gradiću sa eksplozivnom ogrlicom, skrivenim tranzistorima koji mi je aktiviraju, atmosferom koja malo po malo ubija i onim zombijima što samo padnu u nesvest kad im istrošiš HP. I oni prokleti hologrami/stražari. Ne preporučuje se onima ispod 20og levela. Al ništa posebno, nema čak ni nekim posebnih stvari koje možeš pokupiti. Jedino sam se ja primio na onu košulju i pancir Spaljenog čoveka iz Honest Hearts. A iz Dead Moneya možeš doneti Gauss Rifle, mislim da ga nema u samoj igrici.