@Maglor: naravno, zaboravih da napomenem.

I to radim, još kako. Najgore je kad danger svijetli, a ne treperi (u smislu "jebaću te samo da te vidim"). A ne mogu da ih ufatim u vatsu. E onda sam tek ježa u leđa, ako je konfiguracija terena specifična.
@NothingMan: i ja inače igram skoro uvijek sa likom koji Sneak napuni do 8-9-10 nivoa (pa mi džaba ona silna kineska uputstva) a to zna biti i dvosjekli mač, jer mi se bukvalno znalo desiti da se zaletim u nekoga ako nisam na radar pazio. Ali zato ništ' više ne volem nego da ubacujem mutantima bombe u džepove.

Prejako.
Imaš dva svemirska pištolja u običnom Falloutu. Jedan je Random Encounter (Firelance, čini mi se), i ako ti je Luck visok čudi me da ti se već nije desio, a drugi (Alien Blaster) možeš naći kod srušenog svemirskog broda, neoznačenog na mapi. Ako pređeš Mothership, bude označen. Negdje, ugrubo na sjeveroistoku mape, ti se javi neki Recon [grčko slovo] signal, i ako ga pratiš doći ćeš do tamo. Ustvari, lokacija U1 na ovoj mapi:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_map Oružja su inače nenadjebiva Energy W, critical hit je zagarantovan, sa Entomologistom svakog škorpajca skenjam sa 2-3 hica. Oba koriste neke Alien Power Cells, kojih ukupno ima nekih 200 i kusur u standardnom F3. Brzo se kvare oba, ali ionako su samo za imrdžnsi.
A zbog Albinosa nisam ni instalirao Broken Steel.

Shodno tome ni ostale add-onove, jer XP cap i dalje stoji. Ali i bez njih mi je OK.
Pos'o. Kuća. Birtija.