Posle sezone ipo sa Birmingemom stvorio sam utisak pa i da podelim. Trenutno najsveziji utisak (jer sam malopre propustio 3 boda) jeste da Madjarska formacija ume i da proradi, posebno ako si nepazljiv pa izgubis lako loptu na sredini terena, i ocas posla popijes 5 na 3 kontru.
Komp i dalje krade, ali mi se cini malo manje.
Ne umem da driblam i ne znam da li cu nauciti ali pas igra mi uglavnom radi. Birmingem je potpuni krs, sve dok mi na pola prve sezone nekom ludom srecom nije dosao "bosanski dijamant". Tu sam zavrsio kao 6. sad sam na pola druge sezone, tesno 3.
Onaj exploit kada te komp ne pipa kada na krilu dodjes na liniju sesnaesterca pa mozes natenane da ubacis je istovremeno i preteran i zlata vredan. Ne znam kako su to uspeli da zajebu.
Takodje sudija, a mozda i onaj koji je pravio PES nije bas siguran kada su uklizavanja na loptu sa strane sta je faul a sta nije. Neki cisti startovi na loptu su mi sudjeni bez ikakvog razloga.
Penale nisu popravili...

Transferi su ludacki. Previse ponuda zajebu igraca. Igrac koji je do juce bio "nothing suggest he is unhappy" tokom transfer perioda odjednom postaje "desperate to move", raspolozenje mu bespovratno opada... Sa druge strane posle prve sezone Celzi je doveo bsr 7 zvezda u stilu Real Madrida. Nije da im to nesto pomaze doduse.

E da, da pitam i ovde. Imam jednog ludog beka, zove se Djakpa. Covek ima 77, znaci nista posebno, kupio sam ga slucajno na nekoj rasprodaji na Kalenicu, ali lik ucestvuje vise u napadu od oba moja krila zajedno. Hvata odbitke, ubacuje se lepo, pravi igraca vise, prosto igra kao ludak. A ja nit sam namestao dole strategiju, niti on ima ikakvu karticu a kamoli poacher. Interesuje me postoji li uopste osobina koja to odredjuje jer je to ono sto od sada trazim u SB-u.
I ako hoces levo krilo, imas Bale-a od juce.

Sta znam, Milner, Pienar, SWP ili mozda Krasic. Ne znam koliko vole Arsenal, Birmingem sigurno ne vole.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.