Zapeli ste za BNW, koji je uz SiT najslabiji album koji su mejdeni izdali.
Back to topic:
Set lista sinoc je bila najbolja sto smo (realno) mogli da ocekujem. Ja licno bih vise voleo da su svirali npr The Legacy ili Out of the Shadows umseto Reincarnations. Inace sve je bilo extra. A sto se bisa tice, nisu ni mogli da se vrate, posto ne bi imali sta da sviraju. Posle Evil that men Do i Hallowed be thy Name nemaju nista sto bi moglo da nadmasi. Mozda bi bilo bolje da su izasli pre Hallowed pa se vratili na jos jedan bis i odsvirali to, ali svakako nista drugo ne bi culi.
Ne kazem da Mejdeni nemaju vise dobrih pesama, daleko od toga, ali nemaju nista sa cim bi mogli da zavrse koncert... Pa jbt, svirase The Trooper skoro na samom pocetku... Sta reci... Od ovog sto smo dobili bolje (trenutno) ne moze.
Smem da se kladim da da su nas posetili na turneji za BNW i odsvirali identicnu listu kao na Rock in Rio, pricali bi "njesra, brate, puno novih stvari"...
Ispravka
[quote="Fedya @ Čet Mar 15, 2007 2:38 pm"]Zapeli ste za BNW, koji je uz SiT najslabiji album koji su mejdeni izdali.
SiT????!?! O cemu li sam razmisljo? Mislio sam uz No Prayer for the Dying. Somewhere in Time je odlican album...