OK, poslednjih 5 stranica ove teme bilo je posvecjeno nadolazecjem koncertu i sada kada je gotovo...nekakvo zatishje
Dodushe i ochekivano...
Koncert je bio onako nekako, ne znam, ne secjam ga se bombastichno kao kamelota ili katatonie na primer, ali svakako odlichan. Naravno, za to nije kriv Pain nego publika... Ljudi su bili odvecj umorni, ono morao si da pazis dok hodas, da ne zgazish nekog metalca koji je odlepio na prethodnim bendovima, a do paina mu je stalo kao do pokvarene snicle, te je zaspao tu gde se zadesio.
Bilo nas je malo fanova, bar za moj pojam, i to mi je bilo krivo.... u pocetku svega par redova ljudi, a kasnije je valjda bilo vise...Nije bilo teshko nacji se u prvom redu...
Daniel peva kao slavuj

Kada je isao scarsick i kada je poceo da cichi onako kao sto ume, odushevila sam se!
Zvuk je bio ok, mozda malo tishi nego sto sam se nadala da cje biti (na undertowu smo se vishe chuli daemon, Nio i ja, nego Daca i svi ostali zajedno, ili sam ja bar tako mislila

), ali svakako sam sve chula, svaki instrument i svaki ton... Medjutim, nisam sve videla

Tacnije Danielov stas mi nije dozvoljavao da pomerim ochi

Tek negde na polovini koncerta ja skontam da treba da pogledam kako izgledaju novi basista i bubnjar

Odabir starih pesama je bio odlichan: Perfect element, Inside, Ashes, People Passing By

, Used

, Undertow... Znaci nikad bolje. Svaka od tih pesama u meni je probudila gomilu jakih razlichitih emocija i ja sam im jednostavno zahvalna do kraja zivota sto postoje, sto su dosli, i sto su te pesme odsvirali

Posebno mislim na used i undertow...
Nove pesme... hmmm, america, sacarsick i disco queen su do jaja za lozenje mase i skakanje, ali za festivalski tajming nepozeljne

Da je koncert trajao jedno 4 sata koliko bi meni bilo skoro pa dovoljno, onda bi te pesme dobrodoshle, ali ovako su oduzele pola sata koncerta, a za uzvrat nismo dobili niti jednu stvar sa BE albuma

E sad, ja se izvinjavam ako sam malo gurala i gazila okolinu, ali meni je to na nekako sulud nachin donelo PALICU!!!! O da, demone, ipak sam je dobila!

Malo je okrnjen vrh, ali je MOJA!

Naime, kada smo mi izasli napolje, bubnjar se vratio na binu i dao palicu nekom tamo levom liku, a riba koja je stajala do mene za vreme koncerta i gledala me kako i koliko se gubim, trazila je dotichnom dechkicju da joj da palicu, da bi meni dala

i taaaako

Btw, kad reche FNM, znano je da je Danielu jedan od omiljenih bendova Mr. Bungle
i eto sve u svemu, ja sam zaljubljena u Dacu, lep je ko lutka ljubi ga majka, zgodan je, o da, i lepo mu stoji ona frizurica, cak i one uske pantalonice, i peva i svira super i ja sam srecjna, i moracju ponovo da ih gledam. To je nova misija

Dajte sada jos malo utisaka, ne budite stipse, ipak smo videli evo_ljudi_ja_sam_dAAAnijel-a