ste videli sto Daniel voli FNM, klimnuo je opako glavom kad su pustili u pauzi...i ja volim FNM...iz ove dve cinjenice slobodnom dedukcionom logikom i kvantifikatorskim racunom dolazimo do toga da sam ja Daniel Gildenlöw

Moderatori: GilGaladriel, genije narcis, Queen of the Reich, Nienora

Kada je isao scarsick i kada je poceo da cichi onako kao sto ume, odushevila sam se!
 Kada je isao scarsick i kada je poceo da cichi onako kao sto ume, odushevila sam se!  ), ali svakako sam sve chula, svaki instrument i svaki ton... Medjutim, nisam sve videla
 ), ali svakako sam sve chula, svaki instrument i svaki ton... Medjutim, nisam sve videla  Tacnije Danielov stas mi nije dozvoljavao da pomerim ochi
 Tacnije Danielov stas mi nije dozvoljavao da pomerim ochi  Tek negde na polovini koncerta ja skontam da treba da pogledam kako izgledaju novi basista i bubnjar
 Tek negde na polovini koncerta ja skontam da treba da pogledam kako izgledaju novi basista i bubnjar 
 , Used
 , Used  , Undertow... Znaci nikad bolje. Svaka od tih pesama u meni je probudila gomilu jakih razlichitih emocija i ja sam im jednostavno zahvalna do kraja zivota sto postoje, sto su dosli, i sto su te pesme odsvirali
, Undertow... Znaci nikad bolje. Svaka od tih pesama u meni je probudila gomilu jakih razlichitih emocija i ja sam im jednostavno zahvalna do kraja zivota sto postoje, sto su dosli, i sto su te pesme odsvirali  Posebno mislim na used i undertow...
 Posebno mislim na used i undertow... Da je koncert trajao jedno 4 sata koliko bi meni bilo skoro pa dovoljno, onda bi te pesme dobrodoshle, ali ovako su oduzele pola sata koncerta, a za uzvrat nismo dobili niti jednu stvar sa BE albuma
 Da je koncert trajao jedno 4 sata koliko bi meni bilo skoro pa dovoljno, onda bi te pesme dobrodoshle, ali ovako su oduzele pola sata koncerta, a za uzvrat nismo dobili niti jednu stvar sa BE albuma 
 Malo je okrnjen vrh, ali je MOJA!
 Malo je okrnjen vrh, ali je MOJA!  Naime, kada smo mi izasli napolje, bubnjar se vratio na binu i dao palicu nekom tamo levom liku, a riba koja je stajala do mene za vreme koncerta i gledala me kako i koliko se gubim, trazila je dotichnom dechkicju da joj da palicu, da bi meni dala
 Naime, kada smo mi izasli napolje, bubnjar se vratio na binu i dao palicu nekom tamo levom liku, a riba koja je stajala do mene za vreme koncerta i gledala me kako i koliko se gubim, trazila je dotichnom dechkicju da joj da palicu, da bi meni dala   i taaaako
  i taaaako 

)) Elem mnogo mi je drago shto sam chuo TPE i People Passin' By, nisam verovato da cu stvarno chuti neshto shto do sad vec nisam i tipa da su (kao shto nikad nece) odsvirali onako posle Used-a i In The Flesh vishe nikad ne bih ishao na njihove svirke... ovako cu ipak morati
)) Elem mnogo mi je drago shto sam chuo TPE i People Passin' By, nisam verovato da cu stvarno chuti neshto shto do sad vec nisam i tipa da su (kao shto nikad nece) odsvirali onako posle Used-a i In The Flesh vishe nikad ne bih ishao na njihove svirke... ovako cu ipak morati 

i to okrnjena
 i to okrnjena 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju