A meni je vazda najveselije kad neko priča napamet. Kvotuješ gde sam rekao da je država u jednom periodu pomogla Partizanu između ostalog, i onda napišeš kako mi pričamo da Partizan niko ne želi ni da pogleda, ili da država uništava Partizan. Naravno da država tj. pojedini političari stoje iza Partizana, konkretno bi KK propao da nema neke pomoći izvana. Ili da ne prodaje igrače. Sam Vujošević je pričao da posluju u sivoj zoni, dovijaju se i snalaze na ko zna koje načine, tu je Dodik, a sigurno se koristi i pomoć FK iza kojeg stoji SPS. Ja sam samo rekao da, što se Zvezde tiče, postoji povremeno žestok hajp da se ona učini šampionom (na osnovu njenog "imena" i nekakve njene "slave" i činjenice da za nju navija "većina ljudi"), i to se upravo sada dešava, košarka i vaterpolo, propali klubovi koji se dižu nikad jači iz mrtvih od kako je SNS na vlasti. A takvih zaletanja je bilo i pre u košarci.
Ja sam nedavno na Partizanovoj temi rekao da našu KK upravu smatram nesposobnom u marketinškom/finansijskom smislu, i da mi nije na mestu kukanje za državom da se pomogne. Država/grad bi mogli da pomognu klubovima oko Pionira, Arene, tako neke stvari, a ne da im šalju preduzeća i pare. Ali ako uzmemo kao tezu da država treba da pomaže najbolje i najuspešnije, onda je Vujošević potpuno u pravu u onoj raspravi sa Ćokijem. Došao Vučić na vlast, njegov brat ušao u Zvezdu, i odjednom propali, mutirani klub ima para za jedan od najjačih rostera ikad dok šampion duguje i zato što ga je država ispalila za ranije ugovorena sponzorstva. Mislim koji kurac.
A to da država uleće svuda u Partizan sa državnim sponzorima, e sad ih čekam da ulete u KK. Kad je tamo bio državni sponzor, osim u zadnje dve godine?
A ono da smo krali Hemofarm i druge koliko smo mogli, aj molim te pomeni i gepekovanje da stvar bude potpuna.

Mislim čoveče igraš u martu i aprilu TOP8 Evrolige i fajnal for, igraš ravnopravno sa najvećim evropskim klubovima, osvajaš titule u regionalnoj ligi, a onda u maju i junu dođeš kući i kradeš Hemofarm, Zvezdu, Tamiš, Ivu Borovicu itd. Idi begaj.