Cestitam Eladanu na ligi sampiona i zelim da i sledece godine bude 5 u Premier ligi

Ovako : Mi, Crveni Djavoli, smo i zvanicno prsli! Onaj kreten sto ne zna ni f o fudbalu je vlasnik i gotovo sigurno se klub skida sa berze i on ce moci da radi sta god hoce bez obzira na zelje/ideje/zahteve navijaca....

Alex je, na moju veliku zalost, i dalje menadzer i drzi po starom...on je prso jos pre nekoliko godina i zasluzio je da ode u penziju!!!
Pocela je smena generacija! Doveli su Edvina van der Sara :ironic:
On je jos veci kreten od Dudeka (ovaj bar ponekad nesto odbrani, penal ili nesto tako) i svoje momente slave je imao jos pre deset godina u ajaxu i juvetu....
Crno nam se pise jer dok ostali dovode konkretna pojacanja (liverpul=reinu,everton=plasentea) MAN UTD se krajnje cudno ponasa-u najmanju ruku...
I evo najnovijeg hita gospodina 'I want it all a ne znam nista o fudbalu' :
(maznuto sa sajta b92)
Glejzer prodaje Old Traford?
Posle odluke gazde Mančester junajteda Malkoma Glejzera da poveća cene ulaznica, ponovo se uzburkala atmosfrera među navijačima "crvenih đavola" jer je stigao novi šok: Glejzer prodaje Old Traford!
Tvrdnje londonskog lista ‘Tajms’ da su novinari videli dokument koji govori o planovima Malkoma Glejzera da sadašnju zaradu od 161 milion funti do 2010. godine podigne na 246 miliona uzburkale su strasti na liniji uprava-navijači.
Ovo uvećanje profita američki milioner planira da ostvari tako što će povećati cenu karata za 61 odsto, TV prava za 13 odsto, a cenu navijačkih rekvizita za neverovatnih 76 procenata. Ipak, to nije ništa u odnosu na poslednju vest koja je zgrozila celu englesku javnost jer je Malkom najavio da će prodati Old Traford za 200 miliona funti, i to je, izgleda, bila kap koja je prelila čašu. Ova vest uzrokovala je burne reakcije svih kojima crvena boja kluba leži na srcu, a u ponedeljak se očekuje i reakcija parlamenta Velike Britanije.
Predsednik udruženja deonica Mančester junajteda, uzrujan zbog novog šamara Glejzera, nije birao reči.
“Ovo je katastrofa! Taj odvratni kučkin sin je preterao. Ne mogu da verujem šta se događa. Prvo je izjavio da će podići cenu ulaznica sa 30 na 46 funti, a sada i ovo. Nama ostaje da krenemo u obračun sa Glejzerom. Pozivam sve, ali baš sve, da stanu na put ovom sramnom činu,” rekao je Nik Toul.
Fudbaler Mančester junajteda Gabrijel Hajnce nije ostao ravnodušan posle ovakvih vesti i pozvao je na oprez.
“Treba reagovati polako. Nisam siguran da je sve to baš tako. Pozivam Glejzera da stane ispred svih nas i objasni nam šta se zapravo događa. Ako je ovo stvarno istina, ja sam zgrožen,” rekao je Argentinac.
S druge strane, Malkomov predstavnik za štampu, odnosno njegov sin Džoel, nije želeo da komentariše ove informacije, ali je povodom cene ulaznica izjavio da još ništa nije dogovoreno.
“Ne znam o čemu govorite. Na takve stvari nemam komentar. Što se tiče cene ulaznica, o tome tek treba da odluči upravni odbor jer ništa još nije potpisano,” kaže Džoel Glejzer. Na Ostrvu kruže i glasine da je Glejzer odlučio da izbaci ser Bobija Čarltona iz upravnog odbora kluba.
Tuzno ali istinito ...

P.S. Izvinjavam se zbog duzine posta ali nisam dugo postovao pa se nadam da cete razumeti
RED DEVIL FOREVER!!!!