Nije bio baš čisti crveni karton, koji bi svaki sudija dao, ali je svakako bio regularan... idiot, dao predug for i krenuo đonom na loptu... zanimljivo, već drugi crven karton ove sezone napravljen na Evri (prvi je bio onaj u 1. kolu, neki baja iz Derbyja se u dželat-stilu zaletio na nogu sekund nakon što je ušao). A ašto je još zanimljivije - onaj Mikel se stvarno ne zna kontrolisati. Čini mi se da sam ga bar 3 puta dosad vidio da dobija direktan crveni.
ManU opušteno uzeo, iako nikako nisu u formi u nizu su pobjeda... Chelsea je danas bio k'o razbijena vojska, svako nešto trčkara i kao "motiviše" ekipu na svoj način... Terry je jedini odlično funkcionisao, vrhunski kontrolisao odbranu (šta li je samo José napravio od tog čovjeka), ali svejedno, primiše 2. A gos'n Avram mi izgleda malo mutavo. Nit' smrdi, nit' miriše, i non-stop ima debilnu facu. Ako je ovo naznaka nastavka sezone, jao njima.
Inače, Drogba je najglasniji u kritikama Romana, Kenyona & Co... tvrdi da nikad neće doći u formu u kakvoj je kod Mourinha bio i da već želi u drugi klub... a glasni su i Lampard, Terry, Carvalho, Essien, Malouda... vjerovatno je samo Ševi svanulo. A kako je danas igrao, i to je upitno.

Pos'o. Kuća. Birtija.