pa ne moras ni da saljes ... sta drugo da ti kazem?
to relja : mislim da sam u pravu (isto tako verovatno i ti mislis) jebga tako mislim i to se nece promeniti
@ MJ : on je dovodio bulse do plejofa dok nije dosao Fil i rasteretio ga, doveo neke likove koji ce da igraju a ne da stoje i gledaju kako MJ igra...kod nas se o NBA zna samo da oni trche i pucaju, niko ne zna ili ne zeli da zna ostatak priche - to je komercijalno takmichenje i zato se svi trude da igraju atraktivno a ima i timova koji se trude da imaju sto vise pobeda i igraju ruzno [detroit pre par godina] da bi te pobede ostvarili, svaka medalja ima dve strane ... shteta je sto kod nas svi gledaju samo onu stranu koja im odgovara.
A sto ne pomenete i Luka Longlija?
@ playoff : finix mora da dobije bez ove dvojice! kako? ne znam...ali mora! juta izbacila gsw
i igraju u junajted centru za izravnanje!!! "Bulse je do nove pobede predvodio fantastični Ben Gordon sa 28 poena, a sjajno mu je asistirao Luol Deng sa 20 koševa i sedam skokova." sad da ih stisnu na domacem terenu i pobeda je blizu 

jbni sas!
...kao sto su i najavljivali, igrali su tesku odbranu na Jamesu bez lopte, a sa po dva-tri igraca kad je sa loptom, tako da je Lebron, uslovno receno, podbacio sa samo 10 poena, ali je opet imao 10 skokova i falila mu je jedna asistencija za triple-dabl...veliki igrac, for real...Zydrunas je dao 20ak, a Anderson Varejao 13 poena (:shocked: unbelieveable)...

...opet jako blizu triple-doublea - 25 poena, 11 skokova i 7 asista i fenomenalan ucinak u zadnjoj cetvrtini kada se lomila utakmica...uglavnom 2:2, sada nazad u Detroit i, cini mi se, na kljucnu utakmicu...ako Cavsi sad pobede imaju velike sanse da prodju, ako izgube, tesko da ce pobediti 7u u gostima...