jes bio petak, doduse ronaldo samo dva

rekao bih da je real odigrao...loshe, tu pre svega mislim na odbranu, mada ni u napadu nisu bili ingeniozni, svaki gol je maltene bio neka individualna akcija. ali 3 prelepa gola stvarno

sa druge strane, apoel je krenuo standardno sa svojim neverovatnim stilom branjenja, bukvalno pola nisu presli prvih pola sata, ali posle 2-0 su se malo otvorili i nekoliko puta fino zapretili. prvi gol je dosao iz lepe akcije, realovi ko majmuni redom poispadali, a o drugom iz penala, sta reci, sjajan start altintopa i sta je onaj 5ti sudija video ja stvarno ne znam...sreca pa turchin i crveni nije dobio

u svakom slucaju, mora to bolje protiv bajerna. razumem opustanje, ali mi je opet nekako nezamislivo za ekipu koju vodi murinjo
chelzi

uspeli su da se dovedu u situaciju da drhte pri kraju, sa igracem vise...rekao bih da je ceh zajebao gol, al svejedno, moralo je to biti mnogo ranije gotovo. ramirez u stilu ilije sivonjica

rodjache kako ali KAKO si uspeo da promasis ono, jebem mu lebac paraplegicni mravojed na rolerima bi uterao loptu u gol. dimateo na kraju uvodi drogbu da bi cuvao rezultat, shou. i golchina meirelesha, totalno nerezonski shut, ali golchina never d les

ako ista, bice zanimljiva polufinala, mada bih rekao da ce barsa lagano rasturiti chelzi ako opet ovako budu igrali
dodao bih jos da mi je zao sto su i benfika i porto ispali iz evropskih kupova. mozda se neko nece sloziti sa mnom, ali mislim da su to dve tehnicki najpotkovanije ekipe u evropi. i sporting im je blizu. prijem lopte, pas, milina ih je gledati...jebiga nisu medju najjacim ekipama ali osecaj za igru i ofanzivni stil koji gaje, bez mnogo davljenja, divota.