great, upravo smo izgubili prednost domaceg terena za finale...mene malo prpa sve to, FMP nas je i previse puta dobio ove sezone, a mi ako ne uzmemo titulu sad, dzaba smo sve radili ove godine, nema Euroleague, nema nista...
i jos jedna vest, Sakota je podneo ostavku na mesto selektora...tragikomicne stvari se desavaju kod nas, EP krece za nesto vise od tri meseca a mi nemamo selektora (!?!!?) a kamoli neki plan priprema i koncept ekipe...bre, nekada su deca, djaci prvaci, mogli da ti izrecituju 7-8 igraca za koje si znao da ce PROVERENO igrati na sledecem takmicenju...a sad, bes ga...znas ko nece igrati, a svi osali su...pa kao, mozda oce, al verovatno nece, mada opet, ako postavis sa druge strane...uzas...
da stvar bude gora, jedini kandidat za selektora je Moka Slavnic, covek koji se bukvalno tukao sa sudijama i igracima dok je svojevremeno bio trener u Nemackoj...da ima autoritet, ima, to stoji...mozda je i to ono sto nam treba, da potera ovu decu malo, ulije im pamet u glavu, ali ne znam, meni se ne svidja, suvise je ekscentrican...
Sale Djordjevic je isto bio kandidat, ali je odbacio sve to...sto je i dobro za sad, jer je on tek novopeceni trener, bilo bi steta procerdati ga sad, kad moze za jedno 5-6 godina da zasedne na mesto selektora na neko duze vreme...a ako nas on ne izvadi iz govana, onda