Šta će kad je u ekipi sa težacima poput Kake ili Pirla, ništa ljudi ne znaju.
Htjedoh prokomentarisati ono za Del Piera. Ako nije patka, a ne doima se tako, ja bih ozbiljno počeo da se pitam da li ti ljudi (Ancelotti, Galiani & Co) uopšte imaju dobre namjere prema svom klubu. Alooooooooooo, Alex Del Piero?! Čovjek koji je neviđena faca, ali koji treba i mora da završi karijeru u Juventusu. I stalno tegli neke povrede, i ne može normalno da trči već 7-8 godina, i tražio bi tristo miliona za jednu/dve sezone gdje bi 75% vremena bio na klupi.
Stvarno, kao da se zajebavaju... kao da hoće da vide do koje granice mogu ići sa prosječnom starošću kluba, i koliko mogu da ga unerede za neke nove ljude na čelu Milana. Ni u kom slučaju nisam navijač rossonera, ali ovo je travestija. U zadnje 2-3 godine, jedino mlađe od 45 godina što su doveli jesu Gourcuff i Pato... Ovaj prvi tu i tamo slabašno zaviruje u prvi tim, ali slabo je to, dok je ovaj drugi po onome što znam o njemu nešto zaista opasno... ali sve mi to djeluje neozbiljno, selekcija i kupoprodaja igrača, kad poredim Milan sa drugim klubovima, koji se kidaju na sve strane ne bi li podmladili i ojačali timove. Moraće gnusno da padnu (nešto tipa propuštene LŠ) da im dođe iz dupeta u glavu. A pošto imaju 2 ponajbolja igrača na svijetu, to je malo vjerovatna opcija.
I opet... takav neozbiljan i mator Milan osvaja LŠ.

Ne znam, glup sam, šta li.
Pos'o. Kuća. Birtija.