Au bre, sto popishaste toliko po Wengeru, lebacmupoljubim

Sad ta poredjenja ko je bolji, ko pametniji i ko ima vecju pishu izmedju SAFa, Murinha i Arsena su totalno imbecilno irelevantna (i upala su u pricu samo jerbo je Uros krenuo da vraca istom merom Seletu na njegovu prozivku

).
Hteo bih da podsetim samo da je Wenger i Arsenal taj koji je skinuo ManUtd sa dozivotne vladavine tokom 90ih (Gogo ce znati, nekih 6,7 titula u 8 sezona? valjda sve sem one Blekburnove). I covek tera svoj fazon, racuna da mu je bolje i lakse da kupi mladog i talentovanog klinca i da od njega napravi upravo ono sto mu treba, i to valja postovati (takvu filozofiju i ja sprovodim u Futbol Menadzeru, dakle, ja sam Arsen Venger

). E sad, sto nema trofeja, jbg...bilo ih je ranije, sad u zadnje vreme je i opaka konkurencija, i nemaju bas srece s povredama, i neki igraci od kojih se ocekivalo su se pokazali kao

A ne znam sto ga okarakterisaste kao kenjkavog, ako je zbog ovoga posle povrede omalenog Ramzija...dajte coveku malo oduska, drugi put u godinu i po dana njegovom igracu se krvnicki lomi noga. Jbg, pogubio se, iznervirao se, sta znam...nije Murinho nista bolji bio (s pravom) onomad kad su pokusali da ubiju Cecha na utakmici