nista, videlo se da je Partizan bolja ekipa od Zvezde, i da su prva i treca utakmica bile prosto posledica pada forme i neke mentalne zasicenosti, igraju celu godinu - 60-70 tekmi - skoro ko u NBA, previse...po meni, jako los princip jer nema vremena da se radi sa igracima individualno na njihovom usavrsavanju, ali sad, ko sta mene pita...
malo ce nam se osuti tim za sledecu sezonu, al nadam se da cemo naci adekvatne zamene...valja ponoviti uspeh u Euroleague (a mozda i otici korak dalje), a i prava bi steta bila za kosarku da posle 6 Debeli ne uzme i 7 trofej

a Zvezda...i cigani imaju finu, mladu ekipicu - Milosevic, Dragicevic i posebno Aleksandrov...ostalo je skart, nesto treba sacuvati, nesto odbaciti...Gurovic odlazi, pa treba potpuno menjati koncepciju igre, ali sa dobrim trenerom to i nece biti toliki problem...
i jos samo...slika sa tribina...

nesto ne vidim tu zenu i decu koju ste toliko pominjali...i jos se ovde malo ljudi vidi, na tvu je bilo par prikaza tribina i svi do jednog su bili goli sa sisicama, preko cele tribine...mislim da ti normalni likovi, zena i deca, prosto znaju gde ne treba da zalaze, tako da vam cela ona prica ne pije vodu...ne kazem da je to dobro, ali je tako...