Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Postod Pauleta u Uto Sep 01, 2009 8:28 am

Gazda Miloje :banana5:
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod Inglor Anarion u Uto Sep 01, 2009 1:19 pm

Koliko sam ja shvatio milojevic ce da odigra jaos jednu sezonu pa ce onda da se povuce...bolje ista nego nista
"Ganci,Ganci vi ste ovde stranci"
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 3:08 pm

Postod rinsvind u Uto Sep 01, 2009 3:49 pm

tako je trebalo, ali miloje nece igrati ako misli da ne moze da da 100%, sto je najverovatniji ishod
Ako smo pali, padu smo bili skloni...
Korisnikov avatar
Petokraka
Petokraka

Pridružio se: Pon Jun 10, 2002 3:49 pm

Postod Inglor Anarion u Uto Sep 01, 2009 6:51 pm

eeeeeeee JBG!!!
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Egon Zmaj u Sub Sep 05, 2009 3:36 pm

Partizan i Jokan sporazumno raskinuli saradnju. Pametan covek, otisao jer je uvideo da ovu drzavu i sve njene pore vode prostaci. Tako je i u fudbalu. Smesni su ti ljudi iz uprave sto su bili za smenu, sa onim igracima koje ima trebalo bi da mu dignu spomenik da je uopste usao u LS. Da je sistem ostao od proslih godina, Partizanu bi dosa neki ozbiljan klub i sa onakvim kadrom bila bi to jos jedna petarda. Stvarno su smesni ti likovi iz uprave.
P.S.
Ja sam veliki navijac Zvezde, pa nemojte da se ljutite sto tim Partizan smatram malcice boljim od Zvezdinog, a generalno i jedni i drugi su kanta za smece.
U njemu je svuda rasuta duša,
po celom svetu deca i ljudi,
a grad iznad reka stoji ko kruna,
danju me veže, noću me budi.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:23 pm

Postod NothingMan u Sub Sep 05, 2009 4:00 pm

Čekaj, izvini, ali šta fali Partizanovom timu? Sve pozicije (osim desnog beka) su vrlo dobro popunjene, i to kvalitetnim igračima. Odbrana strašno iskusna, sve su to dobri igrači (Krstajić, Đorđević, Gavrančić), bio je tu možda i drugi najbolji iza Moreire (Obradović), u vezi Moreira (najbolji fudbaler kod nas), Fejsa i Petrović koji su talentovani i dobri, iako imaju druge pedagoške probleme, kao i Tomić i Ljajić, koji su možda i najtalentovaniji u Srbiji trenutno (posebno ovaj drugi, jel Ferguson budala ili šta?), a u napadu nemamo nikoga da je neki ekstra kvalitet, ali sve su to igrači koji imaju pojedine dobre kvalitete i mogućnosti, koje bi dobar trener sigurno umeo da uklopi u koncepciju i iskoristi na najbolji mogući način. Brana Ilić, jak i prodoran, Bogunović strašno brz, Kleo dobar tehničar i dobar u igri glavom, Vašington koji možda jeste motka, ali sa dvometraši se mogu izvanredno iskoristiti makar bili i takve motke, uz Dijaru, koji ima najviše kvaliteta među svima njima. Jebiga, ne pamtim u nekom našem timu u skorije vreme toliku lepezu različitih igrača i mogućnosti.

Šta je još trebalo da se pređe jebeni Apoel, a zatim neki tamo Kopenhagen?
Nemojmo se zezati, tim je odličan, uz to i nije sklepan juče, prekjuče, nego je većina dugo na okupu, a Jokanović, iako nemam ništa protiv njega, vredi kao jedan običan pomoćni trener. I da je bilo pameti, sedeo bi upravo na tom mestu. A dve duple krune smo, realno, mogli osvojiti i bez trenera, pored klasično slabih rivala čije bunkere nismo razbijali specijalnim taktikama, nego strpljenjem i individualnim kvalitetom, i Zvezde na vrhuncu svog raspada u svakom smislu. Kamo sreće da imamo Antića na klupi, pa još da Jokan od njega uči (možda bi i nešto postalo tako od njega), pa da vidiš kako bi se od ovog tima nešto napravilo i u Evropi.

Naravno, ti Partizan vidiš samo za nijansu bolji od Zvezde, i imaš potpuno pravo, jer nisu zasad ništa mnogo više pokazali od Zvezde. Međutim, nije baš tako.
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod Egon Zmaj u Sub Sep 05, 2009 4:49 pm

Tvoje vidjenje, ja samo ne znam ko je njima rekao da su oni tim za LS. Ja Jokana ne branim, samo covek nije kriv ni pola posto sto je Mirosavljevic sam covek primio loptu u 16 metara. Drugi gol da i ne govorim, sa peterca covek ne ometan. U revansu dajete gol u 3 minutu, a onda se videlo da tu nema igre, Tomic srlja, Petrvovic lopte samo u nazad dodaje. Daj da se vise ne lazemo, proslo je mesec dana, Apoel je bolji tim od Partizana sto je dokazao u dve utakmice. Kako neko i dalje prica da ste bolji od njih, to je smesno. Izgleda da Jesica i dalje ima u Partizanu.
Osim Ljajica, Obradovica koji je po meni primer za skolskog levog beka, i Krstajica koji je napravio bogatu karijeru, ostali su jedva za prosecne klubove istoka.
Ipak, na njima je da me demantuju i da pokazu kvalitet u Ligi Evrope pre svega. Medjutim, to nece biti tako.
A koga ce Partizan da dovede da im bude trener, od Srba tesko da je neko mnogo bolji od Jokana. Antic nije u konkurenciji. Strani trener, to ce opet biti neki mucenik.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Inglor Anarion u Sub Sep 05, 2009 6:09 pm

U igri za trenera partizana su mateus,Milojevic,Tumbakovic i katanec.Ja bi licno voleo da dodje Katanec jer mi se cini da je od ponudjenih najbolji...mateus je nikakav trener zna samo da nalozi igrace(tako smo prosli newcastle) i bas ga briga za nasu ligu,Milojevic em je bivsi ciga,em je istog kova ko jokanovic jos jedan trener pocetnik koji treba da se uci na partizanu,Tumbakovic dosta dobar trener ali ne zna u evropi nista da uradi(barem nije znao) dok je katanec bivsi igrac partizana,ima trenerskog iskustva...mislim sta nam je radio dok je bio trener sloveniju nismo mogli da ih dobijemo ni za zivu glavu i vec par puta se pominjao kao mogucnost za trenera partizana i mislim da je vreme da mu ukazu poverenje
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Sub Sep 05, 2009 7:55 pm

@ Egon zmaj: dal' je Jokan kriv za golove na Kipru, ne znam, ali dva gola na istu grešku me navode na nedostatak odbrane koja je prilagođena Apoelu, što je sasvim logično, greška trenera. Ajd da se desilo jednom, pa da kažeš, individualna greška. Međutim, iako se znalo odakle najveća opasnost preti, pukla su dva gola, tako da se bojim da igrači nisu imali pojma kako treba da se ponašaju i šta da rade. Mada, moguće da grešim.
Apoel je crno na belo pokazao da je bio bolji tim u te dve utakmice, i tu nema spora. Međutim, ja pričam o individualnom kvalitetu igrača i potencijalima koji nisu realizovani (a da to nije greška igrača), i to je bila osnova za optimizam u Partizanu pre te dve utakmice, i to opravdan. Naravno da ćeš pomisliti da si bolji od tima u kojem je najbolji igrač ćelavi Mirosavljević koji je u Partizanu dao ukupno 1 (slovima: jedan) gol. I posle te dve utakmice, bilo je jasno samo da smo izgubili od tima koji je daleko organizovaniji, iskusniji, koji na klupi ima TRENERA, i koji dobro zna koliko može, šta 'oće i kako to da ostvari. I to je sve. O ostalim "kvalitetima" Apoela ne vredi pričati. Dobili su nas na dve naše greške, na puno trčanja i pokrivanja, na lomljenje po sredini terena, otezanje igre, valjanje po travi i na našu sopstvenu nesposobnost. To što im je to bilo dovoljno govori više o nama, nego o njima kao nekom dobrom timu.
A te procene dal' su nam igrači za prosečne timove istoka, ne bih rekao za neke od njih, ali mnogi Apoelovi igrači nisu ni za to, pa su ipak uklopljeni u jednu celinu koja ima nekog smisla i koja je ušla u LŠ.

Što se tiče mogućih trenera, čini mi se da je Katanec najbolja opcija. Mada, on se spominje svaki put kad se traži trener za Partizan.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Inglor Anarion u Ned Sep 06, 2009 5:39 am

Pa to i ja kazem i cini mi se da je vreme da vec jednom to i postane
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Ereinion Gil-galad u Ned Sep 06, 2009 8:23 pm

Jokan je otishao kao gospodin, shto i jeste.

Njegovi trenerski kvaliteti su, medjutim, takvi kakvi su. Uprava mu je izashla u susret nakon proshlogodishnjih igara u Evropi, iamo je drugu shansu ove godine, ushli smo u Ligu Evrope (jedva nekako, uprkos sjajnoj igri protiv ne posebno kvalitetne Ziline) i dobro je shto je sad otishao. Jednostavno, mislim i verujem da ovaj tim stvarno moze dosta da uradi i potreban je trener koji ce da izvuche maksimumiz igracha. Jokan nije uspeo u tome, a zelim mu svu srecu u nastavku karijere.

I da, nikako Tumba. Stare evropske petarde i dalje bole...
"Ispod zvjezda jedan je put,
svako od nas bira ga sam!"
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 4:57 am

Postod Egon Zmaj u Pon Sep 07, 2009 3:20 am

Sledeci trener izvlaci maksimum, i osvajate Ligu Evrope, a posle je samo nebo granica.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Uto Sep 08, 2009 10:48 am

:roll:
Zašto su smenjivali Jokana, da bi doveli njegovog pomoćnika?
Eto nam ga na. Vodiće ih pomoćni trener nekog ko vredi za pomoćnog trenera. :|
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Inglor Anarion u Uto Sep 08, 2009 4:17 pm

Budale bre...stvarno a jos je Stevanovic skola Ilije 6-0 Petkovica,gore resenje nisu mogli da izaberu
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Inglor Anarion u Pon Sep 14, 2009 2:26 am

Novi trener isti stari jadni Partizan
Korisnikov avatar
Član
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Sport