ti si navijao da utakmica bude otkazana da ti ne pobegnem mnogo, jel da?
aj sad jedno brzinsko predavanje, tek sam dosao sa slave (jebeni prevoz) i najeo sam se i napio svega (tiki

bavaria

)
@ otkazivanje tekmi: englezi nemaju tradiciju da otkazuju tekme - vecina tekmi iz chempionshipa su igrane (to ti je engleska druga liga po jacini), nekim cudom je pao sneg i ovi iz premijer lige su hteli da budu sigurni da nece snositi neku odgovornost ako dodje do klizanja,padanja,sudara i sl pa su otkazali tekme u subotu i to je kao ok, ali ono sto je chelski uradio to je ... pa evo citaj -
http://therepublikofmancunia.com/can-ch ... tponement/ - jeste navijacki ali je lik u pravu
@ lejton, timi & shejmus - igraci koji su dobri su dobri za svaku situaciju, ostali su fantasywise korisni...shejmus je jedan od vecih talenta ne samo irske, vec celog ostrva...igra beka, ali stalno napada...lejtona i timija imam vec drugu godinu u timu tako da...pouka: gledaj fudbal da vidis koji su igraci dobri, a ne korisni za bodove u fantaziju, tako ces mozda, ali samo MOZDA, biti bolje nego petoplasirani

zasto je mogla da bude otkazana? -7 je rekao komentator da je bilo, pa sta? svi nose one vunene salove oko vrata ko debili i trce, tako da... igralo se i po nizoj temperaturi...
statistika kaze da je ovo cetvrta uzastopna pobeda evertona nad sitijem u gostima...
i sam mojes je zaboravio kad su imali clean sheet, tako da - da, stefane, racunao sam na njihove prodore po strani, jer je Citeh toliko veliki i jak tim da sam se uplasio kad sam ih stavljao u tim. Da nije Jags dao onaj gol bilo bi to prelepo

jer bi timi imao 14 tj 28 a ova dvojica po 4 vise boda, tada bi bio zadovoljan, ovako samo - keep up the good work, guys!
jel imas jos neko pitanje?
EDIT: a ti samo drzi teveza za kapitena... daleko ces dogurati...