[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Engleska liga

Engleska liga

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Engleska liga

Postod genije narcis u Pon Dec 20, 2010 11:37 pm

timi bog :da:
Life is just blah blah blah. We hope for blah, and sometimes you find it, but mostly it's just blah. Waiting for blah, hoping you're right about the blahs you made. And just when you think you've got the whole blah damn thing figured out and we're surrounded by the ones we blah..

Death shows up... and blah blah blah
Korisnikov avatar
bambus
bambus

Pridružio se: Sre Jun 19, 2002 10:39 am

Postod Maglor the Minstrel u Pon Dec 20, 2010 11:43 pm

Ja ovom prilikom zelim da se obratim Gogou i istaknem cinjenicu da od 3 utakmice koje su se odigrale ovog kola on ima strelca jedinog gola iz jedne i svu trojicu Evertonovaca koji su nesto uradili (osim Jagsa, on je to uradio u pogresnom smeru). Utakmica je mogla da bude otkazana, da ne pominjem cudo sezone u kom Everton sa 10 igraca u gostima dere City, ali ovo je bio user nad userima i ja se tebi apsolutno divim! :wuv:
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sub Mar 23, 2002 12:46 am

Postod genije narcis u Pon Dec 20, 2010 11:51 pm

jbg Stefane i nije bash tolki user. Baines je sada najbolji defanzivac lige, Timi je uvek dobar a i mali Coleman igra poslednjih 10 kola redovno dobro, a budjavi city su tukli u 5 od poslednjih 6 utakmica (sada 6 od 7). Usralo ga je shto se odigrala utakmica, ali izbor igracha je realan.
Life is just blah blah blah. We hope for blah, and sometimes you find it, but mostly it's just blah. Waiting for blah, hoping you're right about the blahs you made. And just when you think you've got the whole blah damn thing figured out and we're surrounded by the ones we blah..

Death shows up... and blah blah blah
Korisnikov avatar
bambus
bambus

Pridružio se: Sre Jun 19, 2002 10:39 am

Postod Maglor the Minstrel u Uto Dec 21, 2010 12:01 am

Svestan sam ja da ako ce neko da uradi nesto u Evertonu to su Cahil i Baines, ali nisam ocekivao da to urade Sitiju, u gostima, tokom utakmice koja je bila pod znakom pitanja. Kada se takve stvari poklope to je user po definiciji. :D

Imati dvojicu odbrambenih iz Evertona je kocka jer to znaci da racunas na ofanzivne poene jer defanzivnih neces dobiti bog zna koliko.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sub Mar 23, 2002 12:46 am

Postod Ereinion u Uto Dec 21, 2010 1:11 am

ti si navijao da utakmica bude otkazana da ti ne pobegnem mnogo, jel da? :mrgreen:

aj sad jedno brzinsko predavanje, tek sam dosao sa slave (jebeni prevoz) i najeo sam se i napio svega (tiki :wuv: bavaria :greenwuv:)

@ otkazivanje tekmi: englezi nemaju tradiciju da otkazuju tekme - vecina tekmi iz chempionshipa su igrane (to ti je engleska druga liga po jacini), nekim cudom je pao sneg i ovi iz premijer lige su hteli da budu sigurni da nece snositi neku odgovornost ako dodje do klizanja,padanja,sudara i sl pa su otkazali tekme u subotu i to je kao ok, ali ono sto je chelski uradio to je ... pa evo citaj - http://therepublikofmancunia.com/can-ch ... tponement/ - jeste navijacki ali je lik u pravu

@ lejton, timi & shejmus - igraci koji su dobri su dobri za svaku situaciju, ostali su fantasywise korisni...shejmus je jedan od vecih talenta ne samo irske, vec celog ostrva...igra beka, ali stalno napada...lejtona i timija imam vec drugu godinu u timu tako da...pouka: gledaj fudbal da vidis koji su igraci dobri, a ne korisni za bodove u fantaziju, tako ces mozda, ali samo MOZDA, biti bolje nego petoplasirani :P

zasto je mogla da bude otkazana? -7 je rekao komentator da je bilo, pa sta? svi nose one vunene salove oko vrata ko debili i trce, tako da... igralo se i po nizoj temperaturi...

statistika kaze da je ovo cetvrta uzastopna pobeda evertona nad sitijem u gostima...

i sam mojes je zaboravio kad su imali clean sheet, tako da - da, stefane, racunao sam na njihove prodore po strani, jer je Citeh toliko veliki i jak tim da sam se uplasio kad sam ih stavljao u tim. Da nije Jags dao onaj gol bilo bi to prelepo :da: jer bi timi imao 14 tj 28 a ova dvojica po 4 vise boda, tada bi bio zadovoljan, ovako samo - keep up the good work, guys!

jel imas jos neko pitanje?

EDIT: a ti samo drzi teveza za kapitena... daleko ces dogurati...
Slika

Da se opustimo i da se, kada nam neko provali da Tajler Durden u stvari ne postoji ili da je Verbal u stvari Kajzer Sose, samo setimo toga da smo u suštini i mi stoka koja ne zna šta je dobro za nas. Jer da znamo, ne bi postojale stvari kao što su kokakola, čips, cigare ili Ivan Ivanović.

Put your fuckin' mouth on the curb.
Come on man.
I said: Put your mouth on the curb!
Thats it! Now say good night.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Apr 16, 2002 11:44 am

Postod Daemon Blackfyre u Uto Dec 21, 2010 2:37 am

timi je fenomenalan igrac, ali je i semi-white trailer trash redneck seljacina laktash i uvek cje mi biti ogavan. jedina satisfakcija u svemu tome je sto je everton i dalje marginalni tim engleske lige, uprkos tome sto mogu mnogo bolje

siti je imao blizu 30 shuteva na gol a everton 4. naravno, ne mogu da im prebacim ista sto se igre tice, jer su dali dva gola i od 25 min nastavili da se brane sa 8 igraca, sve je to legit. adam dzonson katastrofa. kolarov je bio dobar sa svojim centarsutevima al je imao par nerezonskih pokusaja da sutne na gol. u svakom slucaju, gadi mi se fudbal koji siti inace igra, tj, ne razumem zasto ne bi igrali svaki put kao danas ako vecj mogu. mrtvi mancjini. i onaj milner kurcu nije od kad je dosao.

btw ipsvich i lester su igrali na terenu koji je bio potpuno prekriven snegom, ne znam sta je falilo i da se pl igra...jedu govna

inace gorane, slazem se sa svime sto si rekao, al budi barem toliki covek i priznaj da te je usralo samo tako sto je derbi odlozen. iluzorno je ocekivati da azis da gol celziju, ili igra svih 90 min kad smo vec kod toga :P
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod S u Uto Dec 21, 2010 7:46 am

Meni bi ovo bilo sasvim pristojno kolo da Jagielka nije zviznuo autogol i da mi kapitenstvo nije otislo sa Nanija na Teveza umjesto na Kejhila. Al dobro, baksuz.
There is a crack in everything, that's how the light gets in

Blog "Protiv negativnog"
www.stefandjukic.com
Kolumna - Opijumski ratovi
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Jan 13, 2002 9:32 pm

Postod Elu Tingol u Uto Dec 21, 2010 7:38 pm

Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 26, 2004 8:26 pm

Postod Draugdur u Sre Dec 22, 2010 9:56 pm

Mene je shebao Tureov crveni, da toga ne bi bar bi dobio u HTH ligi. Ovako sam opet zadnji... :( Pa, da budem želio da se ManCity-Everton odigra...ne kažu ljudi džaba: pazi šta želiš, možda ti se ispuni :lol:
Here lies Firedorn, a hero in bed.
He once was alive, but now he's dead.
The last woman he bedded, turned out a man
and crying in shame, off a cliff he ran.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Maj 24, 2004 10:50 am

Postod S u Ned Dec 26, 2010 3:35 pm

Velika hvala Fulamu tj. Etuhuu i Hjuzu :)

Blog "Protiv negativnog"
www.stefandjukic.com
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Ned Dec 26, 2010 6:01 pm

Jbni kapiten Nani nije ni igrao. Za koj kurac ja ucestvujem u ovom fenteziju :$glavomuzid:
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod S u Pon Dec 27, 2010 11:07 am

Ista stvar.

Blog "Protiv negativnog"
www.stefandjukic.com
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Draugdur u Pon Dec 27, 2010 7:29 pm

I ja nikako da potrefim kapitena. U prošlom kolu stavim Teveza koji se, je l', nije proslavio, onda u ovom prebacim na Kerola, a ovamo Tevez pwnuje ::EE2:: Ali dobro, sreća pa Kerol konstantno obavlja posao, mogao sam i gore da prođem - da stavim Nanija :mrgreen:
Here lies Firedorn, a hero in bed.
He once was alive, but now he's dead.
The last woman he bedded, turned out a man
and crying in shame, off a cliff he ran.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Maj 24, 2004 10:50 am

Postod Aducabar u Pon Dec 27, 2010 9:17 pm

Stavio sam i ja Nanija, ali pošto nije igrao biće mi Tevez kapiten. It's all good :mrgreen:

Korisnikov avatar
Zreo za penziju
Zreo za penziju

Pridružio se: Uto Mar 04, 2003 11:58 pm

Postod Ereinion u Uto Dec 28, 2010 11:00 am

novo kolo nova sreca, nekom manja nekom veca

jedva sam prosao u kupu, tevez kapiten i hut zamalo da me lik izbaci iz kupa samo sa njima dvojicom...

btw, kad ste vec kod nanija - SAF je rekao da ce verovatno igrati ovo kolo :mrgreen:

@ debeli: sorry, kasno sam video poruku pa nisam odgovorio - nadam se da si se snasao

@ elu: sorry, kasno sam video poruku pa nisam odgovorio - cestitke, sad jos samo mene da prestignes :feler:
Slika

Da se opustimo i da se, kada nam neko provali da Tajler Durden u stvari ne postoji ili da je Verbal u stvari Kajzer Sose, samo setimo toga da smo u suštini i mi stoka koja ne zna šta je dobro za nas. Jer da znamo, ne bi postojale stvari kao što su kokakola, čips, cigare ili Ivan Ivanović.

Put your fuckin' mouth on the curb.
Come on man.
I said: Put your mouth on the curb!
Thats it! Now say good night.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Apr 16, 2002 11:44 am

PrethodniSledeća

Povratak na Sport