Za Rašića se ne mogu složiti više. Dečko ima kapacitet da ubaci 60 poena Tamišu ili Zvezdi, i <3 iole ozbiljnijim ekipama. Ili ga držati za te utakmice protiv bogalja, a na pravim utakmicama umesto njega kaliti klince, ili ga se ratosiljati. Ako je taj video šuterskog duha ja sam jebeni Redži "Najjače cvike na svetu" Miler.
MArić nije preterano inteligentan igrač al je snažan, i dosta dobro rešava situacije kad je iole raspoložen i ne previše umoran. A Galeb nam treba samo zato što je brz. Da nije Kecmana i donekle Veselog mislim da bi prosečna brzina reakcije partizanovih igrača bila bliska Vranešovoj.
POdatak da je Partizan ekipa sa najviše ofanzivnih skokova u Eurologi je dovoljan za sebe. Pošto su 2/3 tih skokova napravili ROberts i Kecman, od kojih je prvi jedno trećinu izgubljenih lopti napravio (

) mislim da bi bilo lepo da se oni sačuvaju (u svakom smislu, i fizički, i psihički i u klubu

).
I ne mislim da Partizanu treba neki rasan strelac koliko je potrebno da postzojeći igrači ne budu toliko vrljavi. Da su precizni kolko i bilo koji tim iz Eurologe, sa vakom odbranom jebali bi mamu Seltiksima i Lejkersima i Bulsima, a o ovim grčko-špansko-jevrejsko-cincarskim pičkicama da ne pričam. :sigh:
Al ostaje nam Veseli. Nadam se da početkom sezone, u pripremama ili sutra, neće slomiti nogu, i da će sledeće sezone živeti uz moto
To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.