btw, jos jednu stvar da dodam (ovo ce se posebno svideti orry man-u

) - engleska liga je postala
dosadna. ne secam se kada sam poslednji put gledao neku dobru tekmu. eventualno ono preksinoc blekburn - lpool, ali i to je bilo samo zbog komicne situacije sa golmanima liverpula. koliko god da je prosla sezona bila dramaticna (pogotovo u borbi za opstanak), i puna ludackih utakmica (4:4), ova mi se cini da joj nije ni blizu. ne kazem da uopste nije bilo zanimljivih duela, ali uglavnom u prvom delu sezone. sada mi se sve cesce desava da premotavam kanale samo zato sto nisam sposoban da u kontinuitetu gledam vise od 10 min.
ne kazem da su ostale lige bolje po tom pitanju (doduse nemacka je svakako interesantnija za gledanje, neutralnom posmatracu), niti da cu prestati da pratim. engleska ima head start, barem kod mene, zbog istorije, klubova, atmosfere, i stila igre naravno. ove ostale ni ne gledam, osim milanovih i realovih tekmi, uglavnom zbog manjka jakih utakmica (pogotovo u shpaniji). ali, fakat je da su smorili. a i opao je kvalitet definitivno, cim tim poput njukasla moze da bude 4ti, ili jos gore, arsenal treci