Trpaj Vujčića u fentezi, zajebi Dru Gordona.

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

(a imam i nesrecnog Djekica,fore radi 
), tako da ja pukoh ovo kolo..

Brose je velika nepoznanica, izgubili su neke igrače, ništa posebno nisu doveli, oni bi jedini mogli biti topovska hrana. I treba pomenuti da Barselona u ovom trenutku nije nikakav bauk. Izgubili su kući od Valjadolida, i Tripko ih je ukopavao, a sad su pukli i od Bilbaa. Generalno se postavlja pitanje dal' su obavili dobar prelazni rok, praktično nemaju zvučna pojačanja a ostali su bez komplet centarske linije npr. Mislim da bi se to moglo drknuti u Pioniru na frku. Za CSKA ne bih rek'o.
). Za Brose nikad nisam cula, tako da kapiram da njih glat dobijamo. 
 Besiktas...ma to su Turci od kojih smo izgubili ono jedared nepravedno (kad je onaj u poslednjim sekundama zgazio na liniju), a i bili smo pod njima 500 godina, tako da...karma! 
 Drago mi je da Barselona nije ove godine toliko strasna, a prva utakmica je u Beogradu, tako da se nadam da ce se uplasiti ovde! 
 A CSKA...je CSKA :/ al dobro, jednu moramo i da izgubiomo. 

Pardon, valjda je Sinovec MVP, ali je Hemonds najbolji u Igokeji. Uz Lukšu Andrića će valjda pokriti onaj bedak od naših i pojedinih tipa ćelavi Aleksa Popović itd.
 To onaj iz Solnoka ako sam zapamtio. Valja staviti tako neke dobre igrače koji se nađu u lošijim timovima, sve se vrti oko njih.

jer je kostao malo i falio mi centar, medjutim izbor je pao na strasnog Kirila Nikolovskog 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju