Najgore po nas je što će nam se raspasti tim ako ne odemo u EL sledeće sezone

, teško ćemo zadržati tada Vestermana, Bertansa, pa čak i Lučića, o ovo malo para/sponzora da ne pričam, inače bi me tačno bilo briga šta ćemo uraditi ove. Al sad je otprilike 2 meseca rano za bilo kakve prognoze u vezi ABA.
Fantasy apokalipsa. Kakve loše odluke... a premišljao sam se da stavim (i na kraju nisam) Dijamantidisa (22) umesto Boa (-4), Seibutisa (22) umesto Kangura (2), a zamenio Falkera (10) za Lukšu Andrića (0), a hteo sam i Kauna (23). Katastrofa... 60ak poena, pa i celih 70, sam izgubio.
Nego, igrali Fener i PAO u Atini. Usred poluvremena ovi iz PAO našli da daju priznanje Batistu za 9 sezona provedenih kod njih. Na kraju su ga ljubili grlili klicali i tutnuli mu mikrofon u ruke, tip se rasplakao, vraća se na klupu a Pjaniđani mu skače oko face verovatno ga pita jesi dobro, jel možeš da igraš?

Odigrao par minuta u drugom poluvremenu, ništa nije uradio. Tako nešto još nisam video. Da je bilo pameti da to organizujemo Nejtu sinoć... Hvala ti Nejte za divnu godinu kod nas ti si naša legenda aj sad plači.