[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše

Postod NothingMan u Sub Dec 08, 2012 11:33 pm

Sutra MZT. Trebalo bi da bude rutina, al neće biti. Verovatno nas čeka još jedna ružna utakmica, čemu će doprineti i sam MZT, koji je uz sve u dobrom naletu. Braća Čekovski Gečevski biju ko Sveti Ilija, da citiram onog našeg klipana.

Pošto smo rezultatski zadovoljavajuće prošli seriju protiv favorita kombinovano sa evroligašima, u ABA nam onda slede sve sama gostovanja - Solnok, Zadar, Krka, pa ubrzo posle NG Cibona kući, i onda Široki. Sve same domaćinske ekipe, gostovanja na kojima se svako može okliznuti. Još jedna prelomna tačka sezone u kojoj je izgleda svaka utakmica ključna.

Igokea ne mere da stane. Posle slabijeg prvog poluvremena, u drugom su dodali gas i razbili Krku u gostima. Teško da ćemo ih i mi stići i prestići na prvom mestu, a o ovima iza da ne pričam, jedino ako Igosi sami od sebe ne stanu. Diva pala u Morači, malo i oni da osete šta znači energičniji protivnik i meseci igranja dve utakmice nedeljno. Kragujevac jedva dobio Split (bez Vujčića) kući, što je loše po njih jer je Split uz Solnok najgora gostujuća ekipa. Neverovatno šta Mutavi radi, što ima bolji tim, to je gori. Bilo bi lepo kad bi Cibosi drmnuli CDvitu, al teško da će se to desiti.

U fantasy, brat Hemo 20 indeksa, a Teriko 26. Edo slabiji, al podnošljivih 11. Džaba sve kad će me naši sutra ukopati. :mrgreen: Nisam primetio da će mi igrati Planinić protiv Bejnsa, dva najveća centarska dominatora u ligi, garant će da pokopaju jedan drugog faulovima, čemu su skloni. :mrgreen:
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod Pauleta u Ned Dec 09, 2012 12:25 am

Sa Skopljem ne bi trebalo da imamo problema. Dobro je sto su cigani pukli, bilo bi jos bolje kad bi i Cedevita omanula sutra, ali tesko, Cibona je u kanalu, izgleda da smo mi u nezgodnom momentu gostovali tamo, kad su jos imali nekih trzaja.

I dalje ne mogu da se odlucim da li je bolje izduvamo u EL ili da prodjemo dalje.

Igokea ocigledno nema nameru da stane, a to je strasan problem jer max 3 ekipe mogu u EL odavde, a ja sam nekako racunao da su to CZ, Cedevita i mi. A sad ispada da ce to biti i ovi, i to direkt plasmanom.
Cigani imaju najbolji tim, jedino sto moze da ih pokoleba je zamor kroz Eurocup. Cedevita s druge strane je promenila trenera, imaju dobru ekipu i vise ne igraju EL, dakle bice fokusiraniji.

Nama ide stvarno horor raspored, nakon dve lakse, cetri gostovanja u pet utakmica, a nakon toga ubrzo opet onaj serijal protiv najjacih. A ono sto mi smeta najvise je sto smo recimo i 2010. kada smo imali ubedljivo najjacu ekipu u zadnjih 10 godina tesko igrali u Jadranskoj i izgubili bi dobijeno finale protiv objektivnog slabijeg protivnika da nije bilo onoga. A tad smo igrali 6 utakmica u top16 fazi + 4 u plejofu, znaci 4 manje nego sto sada treba da odigramo. Mnogo je to, bas mnogo, pogotovo sto smo ekipa koja mora da igra agresivno i jako.

S druge strane, slusam debelog koji svim silama grize za taj top16 i koji kaze da bi menjao pobede u ABA ligi za to. Jbg, valjda znaju u klubu sta rade, mada cesto ne deluje tako. Uglavnom, SVIM SILAMA NA BAMBERG.

I kad ce vise taj Novica!
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod Pauleta u Ned Dec 09, 2012 12:28 am

Sad racunam nesto - ABA liga 26 utakmica (+ 2 na F4), domaci kup 3 utakmice, EL 10 (+ 14 u top16), domaca gej liga 14 utakmica (+5-6 u plejofu), znaci ukupno 75 utakmica. Su oni bre normalni, ko NBA sezonu da igramo.
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Ned Dec 09, 2012 12:40 am

Mogli bi tu domaću da skrate, ionako će se igrati od sada samo zbog patkometrije između nas i gancija.

A ako se (ne)dajbože plasiramo u TOP16, to kreće već krajem ovog meseca, ako je verovati onome što piše u ovom mom albumu sa sličicama, koji sam, uzgredbudirečeno, do pola popunio. :mrgreen:

A jedina prednost igranja u TOP16 može biti više novca i pojačan roster zbog toga, znači i lakše za tim da podnese taj sulud ritam. Mada nam četvorka fali od početka sezone i faliće nam bez obzira na sve, čisto da uđemo ravnopravniji na papiru u koljačinu sa ovim lovatorima.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Ned Dec 09, 2012 11:56 am

Đavola ću ja večeras na MZT, zavejano sve, ne mogu iz svoje ulice da izađem, a ne do BG-a. :|
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Ned Dec 09, 2012 7:06 pm

Puce i Cedevita, a Skoplje vodi 9:2 Slika

kapiram da Dodik mlati bobana od srece
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Ned Dec 09, 2012 8:46 pm

Jedna utakmica, dve ekipe, tri navijačke grupe. ::T::
Ma nema frke sa braćom vojdanom todorom kirilom, jesu nas namučili malo, dekadentni su i prljavi do bola, a sudije pustile tučnjavu što nam nikako nije trebalo, ali mislim da smo ih prebili generalno.

CIBOSIII ::T::
Debitovao sada već čuveni Dario Šarić, prva utakmica posle nekoliko meseci i juniorskog prvenstva, i strpao tu oko 10p, indeks 11, skakao i radio sve. CDvita raspad sistema.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Uto Dec 11, 2012 1:42 am

150 i kusur bodova bez Muslija, bo ga ja u pokvarene ćevape. I još me sudije pokrale, izbacili Planinića zbog nepostojećeg faula kad se utakmica lomila inače bi imo još 10 poena. Ko može da upari Šutala i Planinića, Blažiča i Bejnsa... može ispasti vrlo srećan. Probaću tako nešto.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod rinsvind u Uto Dec 11, 2012 4:33 pm

ja nako nako, al planinic bejns su super.
Blazic nije konstantan. U jednom kolu 40 u drugom 1.
Hammonds i Cjapin to je dobro za playeve, planinc bejns drew to je centarska linija.
Aleksa popovic iz buducnosti je konstantan, mada nista spektakularno. Moram da drzim Bogdana zato sto kosta 5 dinara :D
Ako smo pali, padu smo bili skloni...
Korisnikov avatar
Petokraka
Petokraka

Pridružio se: Pon Jun 10, 2002 3:49 pm

Postod NothingMan u Uto Dec 11, 2012 5:03 pm

Ja ću izbaciti Luču za sada (crko čovek i oslabio statistički više no što je nabio) i Eda Muriča (kod ovih mesara iz MZTa se ne skupljaju bodovi). Malo eksperimenata - Šutalo, možda Berta ili Gagi opet.

Slika

Radule faca nabacio tet da liči na Pekmena. ::T::
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Sre Dec 12, 2012 3:15 pm

http://sportal.rs/news.php?news=88666

Veselo.
Ništa, predlažem da mi namerno gubimo 15 razlike do pred zadnju četvrtinu, da se Litvanci opuste i vide da je sve gotovo, a onda napravimo veliki preokret dok ne vide. ::S::
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Sre Dec 12, 2012 11:26 pm

Dule i Gašić u Nemačkoj.
Slika

::S:: :mrgreen:
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod rinsvind u Čet Dec 13, 2012 6:11 pm

dule kralj :D :mrgreen:
Ako smo pali, padu smo bili skloni...
Korisnikov avatar
Petokraka
Petokraka

Pridružio se: Pon Jun 10, 2002 3:49 pm

Postod Pauleta u Čet Dec 13, 2012 6:45 pm

jos malo, ziv nisam!
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Daemon Blackfyre u Čet Dec 13, 2012 6:54 pm

ajmo glodari, ne znam kakva je matematika ali navijam da pobedite veceras, i ostanete u el...u sustini za mene je win win, stagod uradili :feler:
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Sport