Gostovaćete i vi u Đarmi, nadam se direkt posle ispadanja iz Evrokupa.

Samo ne mogu da potpišem da će ovi i tada ubacivati jebene šporete preko 4 ruke sa prstom u oku.

Na stranu sve to, stvarno smo bedno odigrali veći deo utakmice, što je meni lično i većim delom razumljivo s obzirom šta smo igrali, koliko smo igrali i kako smo ispali pre 3 dana, a ovaj i ovakav tim je kod mene oslobođen svake velike kritike, tu pre svega mislim na igrače. Mađari nisu naivni kao što izgledaju, Igokea ih je dobila jedva, dva poena razlike, a večeras su ubacivali svašta i to dosta toga iz teških pozicija. Preokrenuli smo ali sopstvenim glupostima nismo rutinski održali to, onda su stigle trojke preko ruke pa u prvi obruč pa u vrh table pa u koš, i ona trojka jebena što je Mađar ubo preko ruke sa Vestermanovom drugom rukom u faci. Ostalo, i sam finiš, spada već u problem u koji je ova ekipa upala, a to je da ne može da izvuče finiš.
U normalnim okolnostima, baš me briga za poraz. U ovakvoj ABA, ovaj poraz je dosta loš. Pokvarili smo vrlo, vrlo dobar učinak na polusezoni. A najgore je što će momci da upadnu u psihički kanal, već su jednom nogom u njemu bili i nije im ovo trebalo. Slede Zadar (nimalo ugodno) i Krka (malo ugodnije), i neće biti uopšte lako. Pederi su napravili da se igra već u sredu, i vremena za oporavak nema.
PS: zbog poraza, nažalost niko već drugi put ne može da spomene veliki učinak Gordona. Monstruozne stvari je radio večeras, ali koja korist...