Još jedna junačka pobeda.

Nema ništa lako. Mislim da smo upali u ovaj veliki problem jer konstantno loše branimo šut sa distance, a njima su ušli ti šutevi, ni iz čega su dobili na samopouzdanju i nastavili da trpaju do pred sam kraj kad smo dobili na čistu snagu i želju, i junačko srce naših vedeta, tu pre svega mislim na doktora Dragana Gagija Milosavljevića.

Inače je neverovatno da smo igrali egal utakmicu, pre svega iz ugla statistike, jer smo imali duplo i kusur više indeksnih poena.
Mislim da će biti mnogo lakše kad i ako Vesterman proigra, bez njega smo obezglavljeni. Pride i centri ne daju doprinos. Gagić i Milutinov, ajde, u skladu s onim što inače pružaju, ali Muslija nema neko vreme, a on takav kakav je, mlitav, da poene, pokupi neke lopte i lupi neku rampu kad treba. Tako da smo bez glave i repa trenutno, i takvi nećemo uraditi ništa posebno, biće na silu pa dokle doguramo. Priključiće se i Žofri, biće tu još širine u napadu, šteta što nije tu od početka. Lepo se primio na proslavu s navijačima. I da, kad smo kod navijača, obema frakcijama da poželim da nastave da ne dolaze kao što obično i ne dolaze, kreteni najobičniji. Ladno su došli u halu da se obračunavaju, upadaju jedni drugima na tribine i prekidaju utakmicu. Kao da nije teško i bez njihovih sranja. Zabranjeni mogu sad da se smatraju Otpisanima, a što se mene tiče alkatrazi su odavno otpisani. Jedva čekam da krene fudbal pa nek idu na stadion i smetaju fudbalerima koji su ionako bolidi, nije šteta. Kakvi kreteni ja ne verujem.
Vidim da su se vežbale nove akcije, dva bloka Berte i Milutinova pod 45 stepeni u odnosu na koš, Berta na kapicu, Milutinov pod koš, idealan ugao za dodavanje obojici, ima četiri mogućnosti. Nijednom nije prošlo.
Ne verujem kako nemamo respekt kod sudija, ladno su puštali da ubijaju momke sekirama, sa dve ruke, povlačenjem, da ih bace na parket, sve prilikom polaganja, njihov trener urla "no layup no layup", ovi biju li biju, a dobiju samo jednu nesportsku. A bilo ih je minimum tri. I onda aj Luča izvodi bacanja, a prethodno jedva ustao pošto ga ovi baciše na parket ko krušku. I na kraju daju Leu tehničku zbog simuliranja, bez upozorenja, a Žižić mu napravio dva pretvrda bloka. Nije da su sudije svirale protiv nas, mislim da su nam na kraju i pomogle u jednoj situaciji na minut, dva, al kod ovih stvari su bili užasni. Nema respekta za ove klince, ni protiv Krke, ni protiv Solnoka nije bilo. Na kraju je trećina VIPovaca moralo sa parketa, sve ih je Pukl udaljio, mislim da je i Grba morao na tuširanje pre vremena.

Da je poveo svoje "drugare" kao Ćoki, sudija bi još i promenio odluku. Ili da ga je Milica

... lepo zamolila. Nekim feng šui potezom.
Sluš Parker je jedna prokleta komedija.

Stroberi i njegova prednja promena...
Što se ostalih rezultata tiče, pre svega hvala Splićanima, mnogo su simpatični, da pobede svuda osim u Pioniru. Šteta što Muta-tim nije iznenadio Igose, bili su blizu, ali Ćapin dao, Ćapin uzeo. Bilo bi dobro da je i Olimpija dobila Telekom-Divu, ali nisu imali šanse, ovi su odigrali solidno na njima, a oni nisu mogli vola da ubodu pride. I ovako je dobro, povećalo se odstojanje. U januaru će se 60% svega rešiti, biće puno derbija, i onda ćemo moći da vidimo ko je gde i da padnu prve rekapitulacije.
U fantasy će biti 135 poena, izneverili me moj drug Klif Hemo i Teriko Vajt. Eksperiment sa Bogdanom nije uspeo.
ToliCko.