Još jedna sigurna pobeda, sudeći po statistici, uz lepu igru o čemu svedoči veliki broj asistencija (Leo 7, Nemanja 5, tako treba), minutaža lepo raspoređena, niko više od 25 a niko manje od 10min, Bogdan izgleda malko na poštedi, vratio se Luča (njega treba vratiti u sistem), malo se razigrao Milutinov, a Musli konačno zaista nešto igra ovde kako se čini, ako ništa drugo, makar za samopouzdanje dobro. Da overimo ovu lepu seriju u Nišu, a onda moramo na F4 da potvrdimo napredak.
Mega išutala i limenke, što bi rek'o Bajaga, limene trube duvaju.

Očekujemo novo saopštenje od vesića pardon lukića pardon ćokija. Pričao sam da mi je svejedno dal ćemo na Igose ili njih, a sada deluje kao vraška šteta što ćemo igrati protiv ozbiljne ekipe a ne ovog raspada - Mega da ima samo malo više iskustva, ono bi bilo laganih 20 razlike, ovako su prosuli u srljanju (nerezonski šutevi i izgubljene lopte) veliku prednost, ali su održali glavu iznad vode i istakli kandidaturu čak i za drugo, treće mesto.
Treba pomenuti i našeg Aleksa Marića koji je sinoć osvojio Evrokup sa svojom Lokomotivom Kuban, a on je uz pik Kalatesa i Hendriksa bio jedan od najzaslužnijih za to - Bilbao celu utakmicu nije imao rešenja za taj pik i zidanje, Aleks je delio i lepe asistencije (ne samo povratne lopte), utakmica je bila toliko izvesna da sam zaspao na poluvremenu.