Gurovic je teska budaletina, rekao bi covek da vremenom svi sazre i postanu ozbiljniji ljudi, medjutim kod njega je to kontra...
gledao sam derbi kada je apsolutno bez veze dobio tehnicku, ne kapiram ga...najcesce je fauliran igrac u svakom takmicenju koje igra, toliko faula ni na Jordanu nisu sudili pa opet sernja...jel on ocekuje da se svi sklone da bi on prosao do kosa ili sta?!?...i onda, u kupu, onako seljacki pljune sudiju...seljacina bre...
igracki je dobar, rekoh bi da se vratio na onu formu iz Indianapolisa, ako ne, onda dosta blizu iste...ali mentalno je totalno prso, naziva saigrace pickicama, dobija tehnicke...sve je to jako kontraproduktivno za Zvezdu kao tim i ako stvarno zeli dobro Zvezdi morao bi da se smiri...
i ajde ovde da dam komentar o proslom kupu...jeboga, onaj FMP ima neku decu od igraca za koje niko ziv nije cuo...ja ne znam koji su ono ljudi, ok znam dvojicu-trojicu mojih vrsnjaka, ali ostali

wtf?!?...i oni onako opusteno isprasise guzice i ciganima i grobarima...respect...nije mi jasno kako, ali zaista respect...