[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

Postod Pauleta u Čet Jun 24, 2010 8:36 am

Tuga golema ::S::

Danas citam u pregledima, ona fascinatna akcija Lazovic-Pantelic nakon koje ovaj prebacuje gol sa 5 metara je bila regularna!?! (tj nije sviran ofsajd, iako je bio). So na ranu. Bukvalno.

No, sta je tu je, jajarskog smo mentaliteta, otvoren fudbal ne mozemo da igramo jer toliko kvaliteta nemamo, a sa zatvorenim i kad nam padne neka sansa useremo se k'o dronjci. I jbg, obicno tako bude, kad omashish onakve prilike poklope te iz neka dva uzasa. I najveci crnjak od svega je sto dalje ide GANA, ekipa koja je dve utakmice bukvalno prezivela na dva crvena i dva penala. I nisu dali gol iz igre.

Voleo bih da mogu da kazem da ce biti bolje na sledecem takmicenju, ali u to bas i ne verujem. Liga nam je najgora na svetu (cak i gora nego pre 4-5 godina), udruga i savez korumpirani i kriminalizovani, talenata ima po negde ali se vrlo brzo razbeze po belom svetu i nisht ne bude od njih. I onda mi na najvece svetsko takmicenje idemo sa napadackim triom stablo-kreten-lazovic. A nekih klinaca koji ce ih zameniti nema ni u najavi.

Btw, Elu, EP 2016 ce imati 24 ekipe ;)
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod NothingMan u Čet Jun 24, 2010 11:11 am

Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod NothingMan u Čet Jun 24, 2010 11:58 am

Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Elu Tingol u Čet Jun 24, 2010 12:14 pm

Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 26, 2004 8:26 pm

Postod dkdnt u Čet Jun 24, 2010 1:21 pm

Što reče onaj hipik iz Vrbasa, Vršca ili tako nečeg, Panteliću je trebalo da priznaju onaj gol kao dva. I ona ruka na kraju, i svašta još nešto. AL jbg, na sreću ne bi smeli da se žalimo jer smo je:
1. protiv Nemaca imali prevše
2. protiv australije imali dovoljno, ali smo bili retardirani da pogodimo jedno tri 100% šanse (100% u smislu Safet Sušić bi dao).

Ono što je sad lepo jeste da ću na miru moći da gledam prvenstvo, bez smaranja sa domaćim moronima o kvalitetu reprezentacije sastavljene skoro isključivo od cigana. Ono što je loše je to što bi bilo interesantno videti nas u nekoj drugoj fazi takmičenja osim u kvalifikacijama i grupama. Ono što je dobro jeste to što nismo 32a reprezentacija na prvenstvu. Ono što je loše jeste to što bi po pokazanom kvalitetu igre trebalo da budemo 32a reprezentacija. Ono što je....

Znam da je Antić ozbiljan trener, i da od onih krševa nije mogao bolje da napravi, ali mi se čini da je napravio nekoliko grešaka. Prvo, juče, što je koji kurac izveo Krasića? Ako se nije nešto povredio ili umorio (ne znam kako bi u 65minutu) i umesto njega uveo Tošića? Jeste da se ovaj trudio, i sve, ali brate... I drugo, Pantelić umesto Žigića???? Jeste dao gol, al je sedam puta zasrao nešto iz čega bi Pipo bez jedne noge dao dvadeset devet golova. Jebeni bogalj nije dao značajan gol za nas nikad, i juče je uspeo da uguzi nešto što bi valjda samo ja promašio. Pored živog i ludog Lazovića on uvede čoveka koji je golove davao valjda samo Farskim ostrvima.
I drugi gol Australije bi komotno mogao da uđe u top 5 golova prvenstva. Onaj Stojaković je bogu plakati, ali je i pored drugog gola, koji nije toliko njegova krivica koliko greška štopera, uspeo da zaustavi nekoliko opasnih prilika. Mogli smo mi sinoć komotno i 4:1 da izgubimo.

Kilavi smo kao retko ko. Igrali smo 4:5:1 celo prvenstvo, a primilo smo dva gola od kengura. Ako već igramo defanzivno, daj da to radimo kao ljudi, a ne ovako... Bog zna šta bi bilo da je Žigić (najbolji defanzivac ;) ) bio povređen. O Vidiću ili Banetu da ne pričam.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 28, 2005 12:03 am

Postod NothingMan u Čet Jun 24, 2010 1:40 pm

Protiv Gane smo igrali 4,4,2. Fora je u tome što je 4,5,1 odlična formacija koja nije ništa defanzivnija od 4,4,2, jer do izražaja dolaze krila, lako se prelazi u 4,3,3 (sinoć je dobro zuvalo po krilima), a imaš viška na sredini što dolazi do izražaja protiv onih koji igraju 4,4,2, tako nas i Ganci neutralisaše, kako lepo opisaše na onom blogu za taktiku. Uostalom, svaka formacija je opravdana ako zbog nje Pantelija završi na klupi. :feler: Mada, sa našim napadom, trebalo je sve to u kurac i da mi lepo igramo 4,6,0.
A primili smo više golova no što je trebalo, jeste, al tu se sjebala naša zadnja linija, Vidić najviše. Ne bih da kažem da je loše igrao, jer bi smo se bez njega raspali, al' puno je grešio. Počevši od prijateljske sa Zelanđanima, preko ruke protiv Nemaca, sve do toga da ga je Kejhil nadskakao a ne znam dal' drugi gol Australije ide na dušu njemu il' Lukoviću, koji je ipak imao zadatak da čuva Kenedija. Čudna nam je bila odbrana skroz, a oni bi trebali da su najpouzdaniji.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod dkdnt u Čet Jun 24, 2010 2:04 pm

Trebalo* :p
Da, zaboravio sam na to sa Ganom, možda zato što se Žigić nije video u napadu, što je možda i najveća strateška greška trenera. Čovek od 2m koji već par godina igra u primeri i relativno redovno postiže golove, u reprezentaciji je prosto umro. Zato što je morao da se vraća nazad i da pomaže u odbrani i to ne samo kad je frka, već je to bio deo naše defanzive, skoro jednak Vidiću ili Ivanoviću. Čovek od 2m ne može toliko da trči na utakmici. U stvari može, ali će da umre negde oko 60og minuta i onda će da se vuklja po terenu. Realno, naš najveći ofanzivni potencijal Antić je sprčkao na sekundarne defanzivne zadatke. NI Lazović, ni onaj čupavi Bogalj nisu to mogli da promene, jer su u odnosu na Žigića mnogo lošija rešenja za špiceve. Da je Žigić igrao ono što igra u primeri, i ono na šta je czvzd uzela nekoliko trofeja pre par godina (duge lopte na glavu celu tekmu, pa će nešto i da uđe) dali bi smo više golova i ko zna, možda i bolje prošli. oVako jbg.

Elem, eufemizam za našu verziju 4:5:1 bi bio 4:2:3:1 što jasno pokazuje koliko je ofanzivna ta taktika. Sa Kuzmanovićem/Jovanovićem i jednom špicem je trebalo da igramo na varijantu sa polušpicem, a ne dva zadnja vezna. Uostalom, kao šti i reče, nije sama taktika problem, ukoliko ima smisla protiv datog protivnika, nego sama igra. Naši najofanzivniji igrači su bili Krasić i Ivanović. Ivanović je bek. A ako ti je bek jedan od najofanzivnijih igrača, onda ti nešto debelo niej u redu sa fudbalom. Ofanzivni bekovi nikad nisu usamljeni, jer jebeno ne mogu sve sami da urade. Drugo, 4:5:1 je odlična postavka ako ti u veznom redu imaš ofanzivne igrače, koji mogu da iznesu i uloge špiceva. Kuzmanović i Jovanović bi to mogli da izvedu, ali ne sa dva defanzivna vezna, jer prosto nema dobre pokrivenosti za prenos lopte sa naše polovine. Uostalom setite se utakmica, kad smo imali dugo loptu u posedu, ona se kretala od Vidića, ivanovića, Lukovića i Stankovića najvišem, tek povremeno pasovima pokušavajuću da probijemo po bokovima (Krasić i Bane) ili po sredini (polušpicevi). Ne znam zašto smo to radili ali kada gubiš, ili kad juriš gol en držiš dugo loptu u zadnjoj liniji. U stvari znam zašto, zato što nemamo igrače koji bi dugo mogli da je kontrolišu na sredini, ili, ne daj bože, u napadu.

Da nije bilo poslednjih 9 minuta juče i onog litanja Fortune protiv Švabije, igrali bismo najdosadniji fudbal na svetu. Bez znanja, volje, motiva i inspiracije. :cry:
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod sever u Čet Jun 24, 2010 2:09 pm

Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Nov 20, 2007 8:57 am

Postod dkdnt u Čet Jun 24, 2010 2:29 pm

Ne znam da li smo gledali istu utakmicu, ili utakmice, ali ne da nismo igrali dobro nego ne znam. Juče u prvom poluvremenu smo imali par šansi, i u drugom, pred kraj kad je Pantelić dao gol i to je to. Protiv Nemačke i Gane smo pokazali sav svoj talenat, Mislim, ko se posle Nemaca primio da igramo ne znam ni ja kakav fudbal, nije baš fudbalski pismen. Iako su imali samo deset igrača mi smo se branili skoro celu utakmicu, i tu smo imali mnogo sreće, jer su Švabe imale nekoliko prilika. Tek pred kraj utakmice kad su crkli smo malo odahnuli.

Što se Lazovića tiče, dečko je bar napravio nekoliko šansi, a sa minutažom koju je imao to je bilo ok. Onaj nesretni Pantelić je samo uspevao da zasere sve što bi mu neko drugi napravio. Jedina dobra stvar koju je uradio bio je drugi gol, ali napadač mora više od toga da radi. Jebeš jedan gol kad 3 promaši, a gubiš. No da se razumemo, ne mislim da je Lazović bolji od Bogalja, ali je na ovom prvenstvu bio agresivan, brz i stvarao je šanse. U odnosu na čupavog magarca koji tvrdi kako je život fudbalera težak dok je život "običnih ljudi" laganica, bio je bolji izbor. Eh da.

Savu Miloševića ćemo od blata praviti :genije:

Što se suđenja tiče, ne da nismo pokradeni nego bi trebalo da se pokrijemo ušima od sramote zbog same pomisli na to. Sve zbog tekme sa nemcima gde nam je sudija očigledno progledao kroz prste nekoliko puta, a nemce satro kartonima za lake startove. Za naš crveni ja mislim da su se svi u FSS složili da je zaslužen i da je Luković morao biti oprezniji. Ono što juče nije video sudija je očigledna greška. Baš kao što ni, mislim, Ninković nije dobio direktan crveni karton zbog starta sa obe noge na noge a ne na loptu. To naravno nesmo videli???
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Ereinion u Čet Jun 24, 2010 2:38 pm

andrija prica o fudbalu :roll: i sve to jos ima nekakvog smisla :chelo:

Slika
Slika

Da se opustimo i da se, kada nam neko provali da Tajler Durden u stvari ne postoji ili da je Verbal u stvari Kajzer Sose, samo setimo toga da smo u suštini i mi stoka koja ne zna šta je dobro za nas. Jer da znamo, ne bi postojale stvari kao što su kokakola, čips, cigare ili Ivan Ivanović.

Put your fuckin' mouth on the curb.
Come on man.
I said: Put your mouth on the curb!
Thats it! Now say good night.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Apr 16, 2002 11:44 am

Postod draganče u Čet Jun 24, 2010 4:57 pm

Испадоше!!! Јухуууууу!!! ::T:: ::T:: ::T::
Јебем их у уста жабарска!
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Jun 29, 2004 11:35 pm

Postod S u Čet Jun 24, 2010 4:57 pm

Slovakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
There is a crack in everything, that's how the light gets in

Blog "Protiv negativnog"
www.stefandjukic.com
Kolumna - Opijumski ratovi
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Jan 13, 2002 9:32 pm

Postod Pauleta u Čet Jun 24, 2010 4:58 pm

Odose i zabari. Jbm ti zivot kakvu sansu smo mi propustili, otvoren zreb do polufinala, nikad skrnavije ekipe na prvenstvu ::S::
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod dkdnt u Čet Jun 24, 2010 5:07 pm

jebeno, kako za nekog navijam, on tako vene i svene u cvetu mladosti...grupama...pandrkne pre 16tine... ::LJ::

Juče za one nesretne Slovence i Alžirce i nas. Danas za ove cigane. Kapiram da će večeras i Danci da ga dunu samo zato što ih gotivim više od Japanaca :s

Jedina nada su mi Švabe. Najgori tim Nemačke od kad znam za loptu. Tim koji je izgubio od nas :roll:

Ako uzme Brazil, predlažem da se uvede pravilo da oni igraju na svakom 4om prvenstvu i da ga duvaju više. Nije u redu da uzimaju svako drugo ::C::
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Xerxes u Čet Jun 24, 2010 5:13 pm

Kako li smo mi tek onda škrnjavi. :( Kad Robert Vitek 2 gola žabarima zabija. A ovi naši ne mogu preko bedema od Neilla i Beauchampa.
Pos'o. Kuća. Birtija.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Dec 22, 2003 1:55 am

PrethodniSledeća

Povratak na Sport