sinoc je zavrsen 56ti All Star weekend...po svemu vidjenom, nista posebno, proslogodisnji je bio bolji...ispada da su najzanimljivije stvari bile ven terena u propratnim desavanjima...
sophmorei su ubili rookije 40ak razlike...MVP je bio izvesni David Lee iz Knicksa, skupio covek 30 poena bez promasaja iz igre...utakmica je, kao i proslih godina, bila "revija" zakucavanja i ispucavanja bez ikakve odbrane...licno, me don't lajki that, ali sad, ko mene ista pita
u takmicenju u zakucavanju pobedio je Gerald Green iz Celticsa...bio je najoriginalniji i zasluzeno pobedio...ali opet, daleko je to bilo od onih legendarnih zakucavanja kakva se pamte...Dwight Howard je imao zanimljivo zakucavanje, u levoj ruci je nosio nalepnicu i u skoku je zalepio za vrh table dok je drugom rukom kucao loptu u kos...sta znam, obruc je visok 3.10m, do vrha table ima jedno 4m?

previse u svakom slucaju, medjutim izgleda da sudije nisu skapirale sta je ovaj uradio pa su mu dali slabije ocene i nije prosao u finale...inace u ziriju su bili sve sami kraljevi kucanja - Vince, Kobe, Jordan, Wilkins i Earving...da su se Kobe ili Vince takmicili pobedili bi opusteno, a da je bio neko od ovih matorih...pa sad, ako nista, bili bi opasni takmaci
u sutiranj trojki je pobedio neki Kapono iz Miamija...kapiram da covek nije video teren cele sezone i da je samo vezbao za ovo takmicenje...pobedio je u finalu Gilberta Arenasa sa 24 pogotka sto je navdono rekord u finalima sutiranja trojki koji od ranije drzi Mark Price...
skills chalenge je bio i najzanimljiviji jer su dosle i najvece zvezde...Wade je pobedio, u finalu je isao na Kobeja, a sem njih ucestvovali su i Lebron i Chris Paul...steta je samo sto je Nash bio povredjen, da je on ucestvovao siguran sam da bi ispalo drugacije
u shooting starsu pobedili su likovi iz Detroita, i to samo jer je Chicago bio diskvalifikovan u finalu jer su pomesali redosled sutiranja
i na kraju All Star utakmica...West je pobedio dosta lako, odlepili su se na 20ak razlike i lagano drzali do kraja...prosle godine je bila slicna situacija s tim sto je East napravio furiozni preokret u zadnjoj cetvrtini i cak pobedio...medjutim, ove godine nista...Kobe je dobrio MVP nagradu, zasluzeno rekao bih, skupio je 31p uz po 6 asistenicja i ukradenih lopti...mada je mogao dobiti i Amare...sto se tice same utakmice, rezultatski je bila dosadna...tu i tamo je bilo zanimljivih poteza, Carter je (opet) po meni prikazao najspektakularnije...s druge strane, bilo je i raspucavanja i kamena s ramena i airballova ( Gilbert Arenas

)...
uglavnom, imam osecaj da su all star utakmice sve dosadnije i dosadnije...poslednja zanimljiva je bila, koliko se secam, kada su bili produzeci na Jordanovom oprostaju...mozda je to samo moje misljenje, ali voleo bih definitivno da vidim nesto novo, svake godine je isto, ista organizacija, svi najavljuju spektakl na istom nivou, i jedine promene su koliko-toliko u novim igricama poput skills chalenge i shooting stars...nedovoljno po meni, glavna utakmica bi trebala biti najbolja stvar, ali je suvise mlaka...
i na kraju, najzanimljiviji deo - snimak Shaqovog breakdance nadigravanja sa Lebronom...ono je ludo, prosto nezamislivo da onoliki covek moze onako da se krece...respect